Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, ha van kedvetek...

Anyukák, ha van kedvetek válaszolnátok a kérdéseimre, kíváncsi vagyok ki hogy érez!?

Figyelt kérdés

Hány évesen szültél,tervezett vagy becsúszott baba volt?

Hány éves a gyerkőc és hogy hívják?

Ti hogyan nevelitek a gyerkőcöt ha rosszat csinál?

Kire hasonlít jobban,anyára vagy apára?

Türelmesebb vagy a gyerekkel vagy van olyan amikor már kiborul a bili?És olyat csinálsz amit esetleg megbánsz.

Milyen tulajdonságai vannak gyermekednek?(kedves,idegesebb természet stb.)

Ha olyan anyuka ír akinek 3-4 éves gyermeke van akkor olyat is szivesen fogadnék hogy miket tud?

Aki válaszol annak nagyon szépen köszönöm.

2013. szept. 5. 21:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia!

-27 évesen szültem, tervezett baba volt. Igaz nem kérdezted, de leírom, nagyon lányt szerettünk volna, a 24. hétig, mikor kiderült, hogy fiú. Onnantól úgy éreztük, hogy ez így van rendjén. Imádjuk, és száz lányért nem adnánk.

-3 éves, Dani a neve

-Mindkettőnk tulajdonságaiból örökölt, bár most külsőre az én vérvonalam dominál, teljesen úgy néz ki, mint anyukám öccse, ennyi idős korában, csak a haja világosabb. Anyukám szerint testalkatra tiszta apja. Mi személyiségre nagyon hasonlítunk a férjemtől, nem tudjuk eldönteni melyik tulajdonságát kitől örökölte egyet kivéve: a konokságát az apjától, a makacsságát meg tőle, de ennek rengeteg pozitív oldala van.

- Birkatürelmünk van mindkettőnknek, bár férjemnek inkább. Nálam néha kiborul a bili, olyankor kiabálok, aztán meg szégyellem magam.

- Kedves, udvarias gyerek, mióta bölcsis volt, nagyon közvetlen. Nyugodt természet, rengeteg minden érdekli. Tombol benne az energia, de kezelhető, csak elég időt kell szánni, hogy az ovi udvaron, vagy játszótéren, esetleg biciklizés közben levezesse az energiáit.Kitartó, de gyakran még türelmetlen, és makacs,na meg persze akad azért hiszti is. Mindenki szerint alapvetőleg kiegyensúlyozott, nyugodt természet.

2013. szept. 6. 21:36
 12/15 anonim ***** válasza:

11-s vagyok, egyre nem válaszoltam, bocsi

- ha rosszat csinál rászólok, elmondom, miért nem szabad, aztán újra, utána megemelem a hangom, és ha semmi nem segít, akkor megy büntetésbe a szobájába. Ettől rögtön abba hagyja a rosszaságot, és bocsánatot kér. Kibékülünk, és ennyi.

2013. szept. 6. 21:38
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Nagyon szép neve van mindegyik gyerkőcnek! :)

2013. szept. 7. 07:29
 14/15 anonim ***** válasza:
10es vagyok kimaradt kire hasonlít,külsőre a párom a szőke hajával,kék szemével,a fej formája olyan,mint nekem volt kicsinek,csak több,dúsabb haja van :) a szája,orra teljesen az enyém,illetve apukámé,mivel én tiszta apukám vagyok,belső tulajdonságaiban főleg rám hasonlít,legalábbis makacsságában,önfejűségében,a társaság középpontja mint ahogy én is voltam mindig,és ugyanúgy be nem áll a szája,mint nekem kicsinek
2013. szept. 7. 08:31
 15/15 anonim ***** válasza:

- 20 évesen szültem, nem volt tervezett (legalább is nem tudatosan, de valahol már nagyon akartam, csak azért kicsit későbbre terveztem volna)

- most lesz 6 éves, a neve Dávid

- rászólok, hogy nem szabad, ha ennek nincs hatása, akkor figyelmeztetem, hogy büntetés lesz, ha nem hagyja abba; ha ez sem elég, akkor a rosszaság súlyától függő büntetés következik - pl. bemegy a szobájába x időre gondolkodni, vagy aznap már nem nézhet mesét, vagy ilyesmik; viszont emellett jutalmazni is szoktam, ha helyesen viselkedik.

- az ismerősök szerint nagyon rám hasonlít. Küldősre én ezt nem annyira látom, belsőre viszont tényleg tisztára olyan, mint én voltam kiskoromban.

- igyekszem türelmesnek lenni, bár van, hogy nem sikerül, és elszakad a cérna, de szerintem ez nálunk elkerülhetetlen, elég heves természetűek vagyunk mindketten

- a jó tulajdonságai: kedves, jó szívű, érdeklődő, gyorsan tanul, nagydumás, okos. a rossz tulajdonságai: újabban hisztis (ez tényleg csak most jött elő, és remélem hamar túl is leszünk ezen), hirtelen haragú, időnként szemtelen.

- hát ő ennél ugye már nagyobb, és nem is tudnám most lebontani, hogy ennyi idősen miket tudott, csak arra emlékszem, hogy a számok már ennyi idősen is nagyon érdekelték, de a többi igazából eléggé összefolyik, nem tudnám pontosan megmondani, hogy mikor mi volt.

2013. szept. 7. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!