Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok van egy barátom akivel nagyon szeretjük egymást és azt mondta most már vagyunk elég régóta vagyunk együtt ahhoz hogy lefeküdjünk. Szerintetek ez jó ötlet vagy még korai?
Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 13:40
31/33 anonim válasza:
Nálatok mennyi az esélye? 13 évesen ennyi tapasztalat mellett? Legalább 2-3X nagyobb, mint az átlagembernél! Fiatal vagy még a szexhez, ne erőltessétek!
32/33 Költőnő? válasza:
nem szidom.
elsőre sem tettem
igazából az történik, mint oly sok más kérdező esetében:
feltesz egy kérdést, amivel kb senki nem ért egyet, ő meg bizonygatja h de de de azért csak úgy van az... És hát mint az összes többi esetben; ő is egyre hülyébb érveket hoz fel pro.
Ami egy troll hülye gyerek esetében nem gond, legyen megkeseredett magányos senki, pont nem érdekel.
de itt, jelen esetben egy kislány kérdezi h érett e a szexre.
És hát minden mondatából süt, h agyilag még nagyon nem.
Persze meg fog történni, ez a kérdés már régen nem az igen/nem-ről szól.
De a véleményemhez nekem is ugyanúgy jogom van, mint neki a kérdéséhez.
És ahhoz is h ne értsek egyet és ennek hangot is adjak.
33/33 anonim válasza:
Ha a gyerekem lennél, olyan büdös pofont basznék le neked, hogy szilánkosra törnéd az arcod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!