Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok van egy barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves vagyok van egy barátom akivel nagyon szeretjük egymást és azt mondta most már vagyunk elég régóta vagyunk együtt ahhoz hogy lefeküdjünk. Szerintetek ez jó ötlet vagy még korai?

Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 13:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

"De a szexet is meg kell tanulni."

De nem 13 évesen kell elkezdeni!

És attól, hogy valaki szexel, még nem jelenti azt, hogy érett is hozzá! Ezt fogd már fel!

A szexről nem elég azt tudni, hogy én akarom, a másik akarja. Az édes kevés hozzá! Ahhoz mind testben, mind lélekben, mind pedig agyban készen kell lenni! Sok ismerettel kell rendelkezni sok mindenről, amiről neked halvány lila gőzöd nincs. És ezek az információk, érettségi dolgok majd a következő években fognak kialakulni, megszerződni. Nem 13 évesen!

2013. dec. 9. 16:37
 22/33 anonim ***** válasza:
36%

Én azt vallom, ha akarja akkor tegye meg. Nem te fogod ismeretlenül megmondani neki mit csináljon, nem tudom mit képzelsz magadról, hogy te vagy itt az úristen és megmondod ki meddig mit ne csináljon.

Én csak felvilágosítottam egy dologról, amit kérdezett, mivel a szutyok oktatási rendszerünk nemhogy ilyeneket, de még alapvető felvilágosítást sem ad a tiniknek.

Ha megfelelően tájékozódik és párjával fekszik le abban én nem látok semmi elítélnivalót. Az rohadtul nem idevágó, hogy mások mit csináltak 13évesen, ugyanis az emberek nem egyformák, nem egyformán érnek, nem egyformák az igényeik.

2013. dec. 9. 17:44
 23/33 Költőnő? ***** válasza:
51%

a "kellő tájékozottság" megelőzi szted az ilyen kérdéseket h "befér e a barátja?" meg h "ügyes, mert jól szop" és megdicsérte érte a srác?

szted az ilyen kijelentések arra utalnak, h agyilag megérett vki a szexuális életre?

2013. dec. 9. 18:09
 24/33 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy az lenne lelkileg. De ha a fejébe vette úgyse fogod tudni lebeszélni róla. És ha fizikailag megérett rá és tájékozódott nem lesz tőle semmi baja, max annyi, hogy később megbánja.

Volt egy ismerősöm, lány aki 14 évesen akarta elveszíteni, de az apja nem engedte, hogy a fiúja nála aludjon, hát inkább megszökött és egy buliba vesztette el.

2013. dec. 9. 18:31
 25/33 anonim ***** válasza:

"És ha fizikailag megérett rá és tájékozódott nem lesz tőle semmi baja, max annyi, hogy később megbánja. "

Nálam a tájékozottság ott kezdődik, hogy valaki tisztában van az alapvető dolgokkal, mint női-férfi test működése, menstruáció, terhesség és természetesen a felelősségteljesség! Szerinted ezekből mennyi teljesül a kérdezőnél?

Mert azok alapján, amiket ír, nem sok.

És igazad van, majd később megbánja. Lehet hogy pont egy nem kívánt terhesség által. De végül is, az már nem a mi gondunk...

2013. dec. 9. 18:43
 26/33 anonim ***** válasza:

"Nem te fogod ismeretlenül megmondani neki mit csináljon, nem tudom mit képzelsz magadról, hogy te vagy itt az úristen és megmondod ki meddig mit ne csináljon. "

Nem vagyok az úritsen és gondolkodj el, hogy te mi vagy, ha egy kiskorúnak tanácsolsz mindenféle szexuális dolgot!

Egyébként feltett egy kérdést valaki, amire válaszoltam. Megkérdezte, hogy korai-e ennyi idősen lefeküdnie a barátjával. És igen, az!

Természetesen ettől még meg fogja tenni, de én attól még válaszolhatok egy kérdésre, nem? Ha már erről szól ez az oldal.

2013. dec. 9. 18:50
 27/33 anonim ***** válasza:

"Szerinted ezekből mennyi teljesül a kérdezőnél? "

Pont ez a lényeg... Hogy ha már eldöntötte, mi legalább világosítsuk fel egy-két dologról. Azzal nem érsz el semmit, hogy szidod.

2013. dec. 9. 19:27
 28/33 A kérdező kommentje:
Mennyi az esélye annak hogy kiszakad a gumi? akkor jobb minőségűt kell venni!!
2013. dec. 9. 19:50
 29/33 anonim ***** válasza:
Velem még sosem történt ilyen.
2013. dec. 9. 19:58
 30/33 anonim ***** válasza:
Szinte semmi. Én mindig a legvékonyabbat húzom és sokáig is tart a szex, mégse szakadt még ki egyszer se.
2013. dec. 9. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!