Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok van egy barátom akivel nagyon szeretjük egymást és azt mondta most már vagyunk elég régóta vagyunk együtt ahhoz hogy lefeküdjünk. Szerintetek ez jó ötlet vagy még korai?
kérdező
Nagyobb probléma, hogy valszeg ő sem tudja ezeket, és inkább lesz karóba húzás mint szex.
Ezt most még jegeljétek.
És amig az ujjával a csiklódat nem tudja addig izgatni hogy elélvezz, és a nyelvével ugyanezt addig majdnem biztos, hogy nem lesz jó neked, sőt fájni fog
Van olyan, hogy nem fér be. A hüvely mérete a genetikától, a korábbi használatától és a felizgultságtól függ.
Tévhit, hogy csak utóbbi számít. A hüvely izmai sem képesek a végtelenségig fenntartani az adott méretüket, egy nagyobb partnerrel jobban kitágulnak és később kevésbé húzódnak vissza. A szülésnél ez fokozottan igaz, ott szinte minden nő kitágul.
De ma már több gyakorlat van, ami segíti szűkebbé tenni a hüvelyt.
Milyenek ezek a gyakorlatok mert kipróbálnám!
A barátom 17 éves és szerintem nem vagyok éretlen mert már egyszer leszoptam és azt mondta hogy ügyes vagyok!!
Kérdező
Olvass utána a kegel gyakorlatoknak, kezdésnek megteszi.
És amig kézzel nyelvvel nem tud elélveztetni addig tényleg keresnivalója a hüvelyedben
És mi köze van az ügyességnek a szexuális érettséghez???
Kicsi lány, elárulom, hogy semmi!!!
Mellesleg 13 évesen, ha orálisan kényeztettem volna bárkit, úgy szájba vágtak volna a szüleim, hogy kiköptem volna a fogaimat, nem mellesleg teljesen jogosan!
A másik, mit csinálsz, ha szexeltek, elmegy a barátod és kiszakad a gumi???
Elmész a nőgyógyászhoz és kiíratsz esemény utánit. Ja, hoppá, még csak 13 éves vagy, el se mehetsz egyedül orvoshoz, csak valamelyik szülőddel! És azt hogy magyarázod el anyucinak, hogy szexeltünk és lehet terhes leszek?
Gondolkodj már!
Gyerek vagy még, nem szexre érett felelősségtudatos nő!
Lenne kedvem csak az a baj hogy szerintem elég szűk vagyok és mi van ha nem fér be ?
meg a leszoptam, tehát ügyes vagyok kijelentések miatt nagyon korai még
nagyon nagyon
Ti meg 14-es és társai!
Komolyan egy 13 éves gyereknek ajánlgattok mindenféle intim gyakorlatokat???
13 évesen még koncentráljon a tanulásra, ne a szexre!
A kérdező kommentje:
De a szexet is meg kell tanulni.Úgy érzem ennek az embernek mindenemet odaadnám és szoktam magamat ujjazni de mivan ha túl nagy a pénisze és túl mélyre bedugja?
ne ronts az egyébként sem pozitív véleményünkön ami az érettséged illeti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!