Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tartják hülyének a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják hülyének a félénk embereket?

Figyelt kérdés

Ha valaki félénk, csendes vagy izgulós típus, az már hülye is és jogosan alázzák meg az emberek? Miért ilyen gonoszak az emberek, hogy visszaélnek a másik gyengeségével, sebezhetőségével? Ezáltal nyernek maguknak önbizalmat?

Bocs, hogy itt tettem fel a kérdést, de ez a párkapcsolatokra is vonatkozik, mert ha az egyik fél félénkebb típus, a másik általában megpróbál uralkodni felette vagy észre sem veszik az ilyen embereket, annyira lenézik őket.

2013. dec. 6. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:

én nem tartom hülyének...

ez megint az általánosítás kategória

2013. dec. 6. 21:12
 2/6 Költőnő? ***** válasza:

ÉN nem tennék ilyet.

Sőt.Bármiért alázni bárkit; tahóság.

2013. dec. 6. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:

teljesen megértelek..

miért érzi magát valaki többnek,ha megteheti hogy belekössön másba és meg is teszi

2013. dec. 6. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is félénk, csendes gyerek vagyok és nem pofázok folyton meg feleslegesen, volt, hogy éreztem, hogy lenéznek meg mintha kevesebbnek tartanának és jobban rám szállnának úgymond, de amint meglátták milyen okos vagyok, hirtelen mintha tisztelni kezdtek volna. Bár biztos van, aki még így is fikáz, de legalább egy részük már tisztel.
2013. dec. 6. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert a buta, szófosó emberek nem tudják elképzelni, hogyan lehet kibírni úgy, hogy az ember nem pofázik állandóan. Persze azok a legbutábbak akik a legtöbb marhaságot nyomatják csak azt látják, hogy vannak akik nem követik a példájukat és azt hiszik, hogy a csendesebb emberek haragszanak rájuk azért nem szólnak.
2013. dec. 6. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Gyerek korában mindenki agyon hülyéztek...

"Vissza adom nekik amit énrám vertek" címen csinálják ezt az emberek

2013. dec. 6. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!