Ezt komolyan gondolja a fidesz? Ennyire hülyének hiszik az embereket?
2013. márc. 23. 17:20
1/12 anonim válasza:
Ebben semmi újdonság nincs. Eddig is hülyének nézte az embereket, és hazudott állandóan. A listázás pedig a Fidesz szokása. Példa rá a Kubatov lista.
2/12 anonim válasza:
MSZP , Fidesz.
Egyik kutya másik eb.
Véget kellene vetni már ennek a két párt rendszernek.
3/12 anonim válasza:
nem értem mi a gond
semmi extra nincs a linkelt cikkben
4/12 anonim válasza:
MSZP = Fidesz Kár velük foglalkozni. Én ilyen szinten nem is követem az eseményeket, mert olyan érzésem van, hogy már 89 óta ugyanazokat a köröket futjuk és nem haladunk előrébb, inkább csak süllyedünk.
5/12 anonim válasza:
Kis haver, te nem itt éltél az elmúlt 22 évben?
22 éve ez megy.
6/12 Dick Esmen válasza:
A fidesz hazug,de az emberek tényelg hülyék(különben hogy lenne 2/3?).
7/12 anonim válasza:
A cikkben igazat irtak.
Mi vele a gond?
8/12 anonim válasza:
"Ezt komolyan gondolja a fidesz?"
Igen. És igazuk is van amúgy.
"Ennyire hülyének hiszik az embereket?"
Nem. Többet tudnak rólad, mint azt gondolnád. Így tehát TUDJÁK, hogy hülyék az emberek. És ebben szintén igazuk is van.
9/12 anonim válasza:
A legdurvább ebben valóban az, hogy nem csak hülyének nézik az embereket, hanem a legtöbben TÉNYLEG ilyen hülyék és beveszik ezt.
10/12 A kérdező kommentje:
2013. márc. 23. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!