Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elhitetni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elhitetni, hogy idősebb vagyok?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem valakivel, aki idősebbnek gondol...16 éves vagyok, de ő úgy tudja, hogy 20 leszek februárban.

Nem akarom elszúrni a dolgot, de nincs túl sok ötletem, hogy nézzek ki idősebbnek.Sminktippeket már néztem, de amúgy semmi ötletem nincs.

Szerintetek hogyan tud ám elhitetni vele (és másokkal) hogy idősebb vagyok?

2013. dec. 5. 15:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Mert valószínű, hogy elmondanám neki, hogy gimis vagyok és hogy a szüleimmel élek...Hát hogyne.

Eddig is megoldottam napközben a találkákat bármilyen gond nélkül.

Van sikere minden korosztályban, ahogy észrevettem eddig.A legtöbb nő odavan érte, hiszen kb. tökéletes pasi.Mindene megvan,borzasztóan jól néz ki,intelligens,vicces és titokzatos.

Nem azt mondom, hogy örökre vele akarok lenni,de most csak rá vágyom (már jó ideje).

2013. dec. 5. 15:53
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Na kislányom,te sem álltál sorba,amikor az észt osztották...
2013. dec. 5. 15:57
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznosnak kicsit sem nevezhető választ! :)
2013. dec. 5. 16:01
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Édes szerintem meg akkora pofont érdemelnél,hogy az a maradék eszed is kiesne a helyéről! Én anyádék helyébe elgondolkodnék,hogy hol rontottam el
2013. dec. 5. 16:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a "tökéletes pasi" csak meg akar húzni :D.

Azonban itt az a bökkenő, hogy azt hiszi egy 20 évest fog, miközben csak egy 16 éves személyiség zavaros naiv lánykát.

Mindenesetre, ha tovább folytatod ezt a kis játékot rosszul fogsz járni . De csináld! A saját kárán tanul az ember leginkább...

2013. dec. 5. 18:00
 16/18 anonim ***** válasza:
49%
Hölgyeim,Uraim a qrva szóhoz kaptunk egy jó kis illusztrációt is:)
2013. dec. 5. 18:19
 17/18 piroska és a farkas ***** válasza:

Nézd, ha én lennék az a férfi, és eddig vonzódtam volna hozzád, mint nőhöz, ez alapjaiban szűnt volna meg, miután elolvastam a beírásaidat itt...

A gondolataid gyerekesek, és nekem ez a " nem örökre,de most..." szándék sem tiszta. Az ember ha szerelmes valakibe, örökre szeretné azt a valakit...legfeljebb közben rájön, hogy ez mégsem az ő története. Akármi is lesz, a hazugság soha nem jó alap.

2013. dec. 5. 18:54
 18/18 anonim ***** válasza:

Ne akarj idösebbnek kinézni, én 13 évesen 19-20nak nézek ki (nem a saját szubjektív véleményem szerint, hanem a többiek szerint :D ) és nem szeretem, föleg mert a benzinkúton nem adnak nyalókát! XD

Mondjuk ha 20évesnek akarsz kinézni, viselkedj éretten, külsöségekben annyit tudsz tenni max, hogy sminkelsz vagy csajosabban öltözöl.

Bár elég rossz kapcsoladtban hazudni... kiderül az hamar!

2013. dec. 5. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!