Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elhitetni, hogy idősebb vagyok?
Megismerkedtem valakivel, aki idősebbnek gondol...16 éves vagyok, de ő úgy tudja, hogy 20 leszek februárban.
Nem akarom elszúrni a dolgot, de nincs túl sok ötletem, hogy nézzek ki idősebbnek.Sminktippeket már néztem, de amúgy semmi ötletem nincs.
Szerintetek hogyan tud ám elhitetni vele (és másokkal) hogy idősebb vagyok?
Tényleg nem jó ötlet hazudni a korodról. Én ezt A SAJÁT HIBÁMBOL mondom neked szívből!!!
De a kérdésedre válaszolok: Sminkkel kapcsolatosan szerintem felesleges lenne mert ha eddig 20nak nézett ezek után is annak fog. De mondjuk egy ilyennel sikered lenne: http://www.youtube.com/watch?v=RgXBD7KOxV0
Öltözz nőiesen szépen de azért mértékkel mert 16 évesen NAGYONNAGYON GYEREK VAGY!
Én vigyáznék azért 33 éves már egy felnőtt férfi.
De azért Legyen szerencséd...
a pasidnak egy 20 éves lány kéne. Vannak bajok nála.biztos,hogy nem egészséges.. ez azt jelenti,hogy az ő korosztályába nincs sikere mert vagy olyan nyomorék szerencsétlen vagy ronda.
DE KÖNYÖRÖGM 16VAGY!!!! 33 éves FÉRFI??
taknyos kislány vagy még tudod?
neked max 16-20 éves pasi kéne korban. Felejtsd el szerintem úgyis kiderül. Gondokozz már 33 éves lehet már családot,gyereket akar és ha azt hiszi rólad,hogy 20 vagy akkor már ugye nagykorúnak hisz és el akar költözni vagy akármi. Aztán te jössz ki rosszul belőle!!! HOVA fejlődött a világ?
A kor különbség manapság már nem is lenne gáz. De képes lennél úgy beleugrani egy kapcsolatba, hogy hazudsz?
Na meg mit mondasz neki hol vagy napközben? (egy húsz éves általában tanul vagy dolgozik,nem pedig másodikos gimnazista)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!