Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl szigorúak a szüleim. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl szigorúak a szüleim. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy normális, 17 éves lány vagyok. A szüleim meglehetősen szigorúak mindenben, de főleg a szex-kérdésben. Mivel hívők, nem engednek semmi "erkölcstelen". Ne értsetek félre, még nem voltam senkivel. Csak mivel alakulgat nekem egy fiuval egy kapcsolat... gondoltam, felhozom a témát, azt hittem megbízhatok bennük. Erre kiakadtak, hogy minek foglalkozok én még fiúkkal? Azt mondták, ott a suli...stb. Meg hogy szerintük éretlen vagyok. Erre én is kiakadtam (utólag bánom is), és a fejükhöz vágtam pár csúnya dolgot. Később megbeszéltük anyuval, és azt mondta hogy barátom eselteg lehet, ha komoly, de a szexszel házasságig várnom kell... Egy olyan anyát szeretnék, akinek bármit elmondhatok, ha baj van, és együtt megbeszélnénk mindent! Nem akarok titkolózni előttük! Mit tehetnék?
2013. dec. 1. 11:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ricsike a 21 éveddel nagyon tudod milyen volt a rendszerváltás előtt
2013. dec. 1. 12:20
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát, most 17 vagy, utána 18, akkor már jogilag is te magad dönthetsz a dolgaidról, nem zárhatnak kalitkába.

Kérdés, te el akard e veszteni a szüzességed? (Milyen hülye kifejezés az elvesztés) Ez már az a kor, amikor erre bőven igényed van (persze legfőképp a szerelmi vonalra).

Szerintem ebben a kérdésben nem fogtok sose dűlőre jutni, titkolózás, hazudozás szükségszerű lesz hamarosan.

Ha 15-16 éves lennél, aszondom igazuk van, de most már nemigen.

Várjál házasságig? Az ember had házasodjon akkor, mikor jól esik, nehogy már emiatt kelljen belerohanni egy meggondolatlan házasságba. (én véleményem)

2013. dec. 1. 15:31
 13/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a választ! De, sajnos ez a hit miatt történik. Ugyanis állandóan a tízparancsolat "Ne paráználkodj" mondására hivatkoznak. Nyilván nem adnám magam oda az első fiúnak, illetve várnék ezzel (ha szeret a fiú, akkor úgyis vár rám, szóval valamilyen próbatétel is ez), de teljes mértékben egyet értek veletek. Nagyon-nagyon hálás vagyok a szüleimnek, de bármi baj, probléma lépne fel (a szexszel kapcsolatban), nem mernék hozzájuk fordulni. Ezért tettem föl a kérdést, hogy megenyhítsem őket. Mindenkinek köszönöm, aki írt!!
2013. dec. 1. 20:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát, egyszer bizony el fogsz szakadni a szüleidtől, remélhetőleg minél hamarabb, és akkor majd döntetsz magadról. Helyes és becsülendőek az elveid amúgy.

Javaslom külföldi felsőoktatásban (pl Dánia) keress valami lehetőséget, jót fog tenni a függetlenedés.

Most már eléred, elérted azt a kort, mikor ezekhez semmi közük nincsen.

2013. dec. 4. 16:04
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen, szeretnék végre kicsit függetlenebb lenni, és ezt mondtam már nekik, de azt mondták, míg ők etetnek, addig ehhez is közük van...
2013. dec. 4. 16:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Lófenéket, ehez semmi közük miután felnőtt leszel. Csak a szokás hatalma, hogy mindig irányítanak, nevelnek.
2013. dec. 6. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!