Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl szigorúak a szüleim. Mit tegyek?
ricsi, az én szüleim ilyenek
kérdező, te kénytelen vagy várni ezzel, mig nem leszel független tőlük, vagy mig meg nem változik a véleményük
# 6
akkor csak is gratulálni tudok nekik, hogy megmaradtak olyanoknak amilyenek.
ne félj a rendszerváltás előtt nem voltak ilyenek, a gyerek gyerek volt....a felnőtt meg felnőtt.....
igaz, igazi farkastörvények uralkodtak, meg népkizsákmányolás, de akkor sem voltak olyanok, hogy a 13-14-15 éves lányok össze vissza kúrjanak, agyba főbe.
most meg...már a 12 éves is szét teheti a lábát....mi történt....kellene ide Sztálin!!!!!
akkor lenne nekik!
Nem hiszem, hogy Sztálin kellene ide, én örülök, hogy már nem él (+1953).
A probléma tényleg nagyon nagy, adott egy lány, aki szereti a szüleit, normális családi háttere van, de van egy komoly ellentét abban, mit látnak helyesnek. (szex házasság előtt). Ebből a szülők nem fognak engedni, mert nem 2 napja vették a fejükbe. Itt a szülőknek kellene változtatniuk a hozzáállásukon, és egyszerűen bízni a nevelésük eredményében (a lányukban), hogy nem fog emiatt rossz útra térni. A kérdés az, hogy a szülők már önmagában felfoghatják a házasság előtti szexet is bűnnek, függetlenül attól, hogy kivel, milyen kapcsolatban történik. De én azt gondolom, ennek a hithez kevés köze van, ez egy 100 éves társadalmi norma, ami a lányok férjhezmeneteli esélyeit növelte, ma már aligha leszel emiatt nehezebb helyzetben házasodáskor.
Hidd el kérdező, naivitásból pofára esni nagyon-nagyon szar dolog! Ha nem csinálsz hülyeségeket, és őszinte vagy a szüleiddel, idővel talán megenyhülnek. Írtad is, hogy komoly kapcsolat esetén anyukád társulna is! Titkolózással csak rontanál a helyzeten.
u.i.: Örülj neki, hogy olyan szüleid vannak, ahol a gyereknevelés nem a legújabb iphone megvételéből áll! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!