Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, lehet ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, lehet ebből valami?

Figyelt kérdés

most lettem gimis.

van egy fiú, aki tetszik nekem, úgy látom, én is Neki.

amikor beszélünk kedves velem. szerintetek kölcsönös?

nagyon szeretném, ha az lenne :)

előre is köszi Nektek a válaszokat! :)

2009. nov. 21. 18:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát elég keveset írtál. Még valamit a viselkedéséről?
2009. nov. 21. 18:21
 2/11 A kérdező kommentje:

hát.. nagyon kedves :P

és hát.. nem sok mindent tudok mondani :)

2009. nov. 21. 18:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből nem tudunk sokat segíteni. Miket csinál például beszéd közben? vagy hasonlót még írj le.

Az, hogy kedves az önmagában nem jelent szinte semmit. Velem is kedvesek, mégsincs semmi, ne éld bele magad annyira.

2009. nov. 21. 18:26
 4/11 A kérdező kommentje:
hát, a szemembe néz, meg ha egymás mellett ülünk órán, akkor nagyon sokat nevetünk. msnen is pl ő hozza fel a témákat
2009. nov. 21. 18:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Ettől még mindig nem mondanám azt, hogy szeret.
2009. nov. 21. 18:30
 6/11 anonim ***** válasza:
hát én így vagyok csak egyetemen.Mindig egymás mellett ülünk sokat ökörködünk órán kívül is de csak sex van belőle.Na persze nálatok ez nem lenne jó.Szóval csak teperj.
2009. nov. 21. 19:14
 7/11 anonim ***** válasza:
még 1 dolog! csak te írsz rá, vagy ő is szokott? A témafelhozás nem mindig ilyen jel.
2009. nov. 25. 10:34
 8/11 A kérdező kommentje:
eddig mindig, de télleg mindig írt, mikor fent voltunk mindketten, és csak ő írt rám ;)
2009. nov. 25. 14:50
 9/11 A kérdező kommentje:

ma van az első alkalom, amikor nem írt rám :'(

mondjuk, lehet, azért, mert elfoglalt voltam és tiszteletben tartotta :)

2009. nov. 25. 17:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Háááááát....;D Akkor viszont te is írj egyszer, mondjuk ha te vagy elfoglalt, éreztesd vele, hogy neked Ő akkor is írhat:D
2009. nov. 27. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!