Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, lehet ebből vmi, esetleg csak haverkodni akar?
Figyelt kérdés
van egy fiú, aki egyre jobban tetszik. Két hónapja ismertem meg, múlt héten kiderült számomra, h közöm volt az egyik legjobb barátjához 18 éves koromban, ezt persze nem mondtam el neki.
Elhívott egy buliba hozzájuk, de félek, hogy ott lesz a haverja is. Igaz ez a bizonyos eset 8 éve történt, azóta nem is láttuk egymást a sráccal, lehet h fel sem ismerne már, csak egy 1 éjszakás kaland volt.... :(
Most nem tom mit tegyek, szerintetek mi legyen, lehet ebből még vmi? Vagy lehet h csak haverkodni akar s ezért hívott el hozzájuk? mit gondoltok?
26/N
2011. aug. 31. 22:53
1/14 anonim válasza:
Csak a jó szex vezéreljen utadon...
2/14 A kérdező kommentje:
Nagypapi: elsődéleges célom! már kii vagyok éhezve, de azért az első randin mégse kéne, ugye? még akkor se ha hulla részeg vagyok és az alkoholra fogom másnap, ugye?!! :D
2011. aug. 31. 23:08
3/14 anonim válasza:
Hulla részegen nincs sok értelme....
Ha tudok segítek! Csak csörögj Rám! :)
4/14 A kérdező kommentje:
elfelejtetted megadni a számod! :D
2011. szept. 1. 00:03
6/14 A kérdező kommentje:
a *-ot meg majd találjam ki, mi?! :D
2011. szept. 1. 01:09
7/14 anonim válasza:
Tippelj! Ígérem felveszem, ha csörög! :)
8/14 A kérdező kommentje:
ennyi erőből te is hívhatsz engem! :DD
2011. szept. 1. 01:36
9/14 anonim válasza:
Ezt a lehetőséget nem vettem figyelembe! Egy kis segítség jól jönne! :)
10/14 A kérdező kommentje:
Na privátot se küldök többet!
Egy kis akasztófához mit szólsz?! :)
╭━━╮
┃
┃ 20/*4***4*
┃
━━━━
2011. szept. 1. 01:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!