Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk kiábrándító ha egy lány szeretett hiányos?
Ha meg mondaná, akkor mit gondolnál róla. Rögtön kizárnártnak látnád hogy járj vele?
Ha elmondaná azt, hogy igyekszik meg felelni ( amiről tudja, hogy hülyeség, de nem akarja elszúrni a dolgokat) túl komplikalja magában a helyzetet, értelmes jeleket keres arra, hogy lehet épen azzal a srácal vmi. Kétségbe és maga alákerül hosszú idöre ha arra gondol - nincs aki át ölelje, akimellé bújhat este stb...- vagy épen a sokadik elutasítás miatt.
Ha ezeket elmondaná egy értelmes, kedves, aranyos lány mit gondolnátok róla? Meg változna az addig kialakítot véleményed róla? Ha igen milyen értelemben?
Szeretném ha öszintén meg mondanád a pozitív mellé azt is ha negatív a véleményed eről a dologról.
Elöre is köszönöm. :)
Hát egy ilyen lányt mindenképp megakarnák szerezni magamnak hosszútávú kapcsolatra, mert tudnám h biztosan hagyná h öleljem bármikor. Én pedig jó sokszor meg is tenném ezt, mert pontosan ez az amit én is akarok.
A véleményem megváltozna rólla, mert nyilván 1 új oldalát ismerném meg. Lehetőséget látnék benne 1 nagyon jó élethez.
Én fiú vagyok, és szintén szeretethiányos. Egy-egy kedves szó már teljesen meglágyít, ez van. Szóval én imádnék egy ilyen lányt, már csak azért is mert talán nem verne át, úgy mint a többi.
Szóval ha esetleg úgy gondolod... Nem tudom írhatnál :)
Pár napja szakitot velem a barátom mert az elet közbe szolt, nem tudom mitevő legyek! De azt viszont nagyon jól tudom, hogy soha tőbbé nem akarok távkapcsolatot és még azt is nagyon meg gondolom, hogy egyáltalán akarok e!!! :(
Hülyeség az egész!! :'(
42-es vagyok, velem tegnapelőtt szakított a barátnőm, vagyis az elején voltunk de nagy volt a "szerelem" legalábbis részemről.
A távkapcsolat sosem kifizetődő, bocsánat hogy ezt mondom és nagyon sajnálom :(
Tudom, tisztaba vagyok vele! Nagyon szeretjük egymast semmi különös problema nem volt a jövöt tervezgetük majd közeleb költözünk másikhoz! ! Stb... kap egy levelet és az egész életem romokban hever!!! :'(
Na mind1
Nem sírok itt!! Remélem, hogy az idő helyre hozza a sebeket es minden mást!! :(
Milyen sport foglalna le legjoban az agyamat? Vagy mivel foglalhatnam le magam?
Ha ennyire jók voltatok együtt próbáld meg helyrehozni ha még lehet, ha egy kicsi esély is van rá...
Az idő jó gyógyszer csak lassan hat sajnos.
Én azt tudom tanácsolni hogy olyan programokat csinálj, ahol nem vagy egyedül, és beszéld ki magadból ez nem sírás ahogy te írtad! Sokat legyél emberek között az segít!
Minden jót és kívánom hogy jobb legyen!
#45 igen igazad van nem is tagadom nagyon szep dolog a szerelem, de mivel igen érzékeny vagyok érzelmileg és lelkileg ingadozó az állapotodm, hol erős vagyok hol nem!! Mig bene vagyok egy kapcsolatban es szeretnek törödnek velem meg stb... addig semmi bajom nincs, de ha ennek vége kell h érjen ugy elem meg mintha a pokolban lennék!! Ha kapcsolatot nemis akarnék akkor a szakitastol felnek a legjoban mert az engem letipor nagyon mélyre :( volt már jó pár es kicsit elegem van!!
Arra a par honapra meg nem eri meg h boldog legyen az ember ha utána évekig fáj neki!!! :'(
#47 tudod az a baj, h ez nem rajtam múlik, h tudom jobbá tenni ez a mar ő rajta mulik, h menyire akkar engem, a problemak mellett is ami nagyon nagy problémák!! Fel vagy egy evre is kitolodhatnak adigra pedig elelejthetjük egymast es ebbe belegondolni is rosz :'(
De en tehetetlen vagyok! Mesze van, ha közel lene nem lenek itt most :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!