Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk kiábrándító ha egy lány szeretett hiányos?
Ha meg mondaná, akkor mit gondolnál róla. Rögtön kizárnártnak látnád hogy járj vele?
Ha elmondaná azt, hogy igyekszik meg felelni ( amiről tudja, hogy hülyeség, de nem akarja elszúrni a dolgokat) túl komplikalja magában a helyzetet, értelmes jeleket keres arra, hogy lehet épen azzal a srácal vmi. Kétségbe és maga alákerül hosszú idöre ha arra gondol - nincs aki át ölelje, akimellé bújhat este stb...- vagy épen a sokadik elutasítás miatt.
Ha ezeket elmondaná egy értelmes, kedves, aranyos lány mit gondolnátok róla? Meg változna az addig kialakítot véleményed róla? Ha igen milyen értelemben?
Szeretném ha öszintén meg mondanád a pozitív mellé azt is ha negatív a véleményed eről a dologról.
Elöre is köszönöm. :)
#18 Köszönöm a válaszod. :) nem vagyok depressziós egyáltalán, csak hullámzok egyszer fenn egyszer lenn. Nevetek, hülyéskedek mint egy átlagos lány. Csak egy kicsit jobban vágyok egy kapcsolatra mint egy átlagos lány és ez sajnos így nyilvánul meg.
Csak kíváncsi vagyok hogy ti fiúk hogy viszonyultok ehez a dologhoz. :)
Le leszek pontozva, de számomra kiábrándító. Egy nő szerintem érezze magát a bőrében egyedül is fantasztikusan, ne csak azért akarjon velem lenni, mert egyedül rosszul érzi magát, hanem szabad akaratából. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ne mutassa ki a szeretetét, de ne én legyek számára a "mentőöv" ahhoz, hogy ne legyen depressziós az életben.
De persze a mérték sem mindegy, ha csak egy kicsi megfelelési kényszer és kétségbeesés lenne benne, akkor megpróbálnék neki segíteni és átformálni egy kicsit a gondolkodásmódját pozitívabb irányba. De a beteges szeretetéhség már inkább ijesztő és taszítana egy nőben.
#23 Ne hidd azt, hogy azért írtam ezt, mert csak egy kapcsolatban érzem jól magam. Nem eről van szó. Mondjuk csak annyiról hogy 4-5 éve egyre jobban szeretnék egy komoly kapcsolatot ahol kapok szerelmet, több szeretetet, törödést és egyebeket. Eddig még nem jött össze egyszer sem. Pedig csak egy átlagos lány vagyok. :/
Mellékesen meg említeném azt is, hogy a bnöimnek mindnek van kapcsolata és látom, hallom a dolgaikat és igen kezd egyre jobban rosszúl esni a dolog, és nem azért mert esetleg nincs tapasztalatom, mert azt bármikor szerezhetek ha nem azért, mert nincs olyan aki végre oda adásal és mérhetetlen szeretettel szeresen. :$ :(
Szeretem az ilyen lányokat, mert tényleg törődnek velem és tudom h nagyon sikat jelentenék neki.
Viszont az a baj h az arc sokkal meghatározóbb szempont.
De sztem ha egy szép arc és egy ilyen szeretet hiány párosul akkor az nagyon vonzó tud lenni minden fiú számára!
(Egyébként a depresszió kezdeti jelei az az h egyszer nagyon fel vagy dobva egyszer pedig nagyon magad alatt érzed magad ;D)
Szerintem szerencsésen fog alakulni az életed elkövetkezendő többi része! ;DDD
Sok sikert! ;ddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!