Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk kiábrándító ha egy lány szeretett hiányos?
Ha meg mondaná, akkor mit gondolnál róla. Rögtön kizárnártnak látnád hogy járj vele?
Ha elmondaná azt, hogy igyekszik meg felelni ( amiről tudja, hogy hülyeség, de nem akarja elszúrni a dolgokat) túl komplikalja magában a helyzetet, értelmes jeleket keres arra, hogy lehet épen azzal a srácal vmi. Kétségbe és maga alákerül hosszú idöre ha arra gondol - nincs aki át ölelje, akimellé bújhat este stb...- vagy épen a sokadik elutasítás miatt.
Ha ezeket elmondaná egy értelmes, kedves, aranyos lány mit gondolnátok róla? Meg változna az addig kialakítot véleményed róla? Ha igen milyen értelemben?
Szeretném ha öszintén meg mondanád a pozitív mellé azt is ha negatív a véleményed eről a dologról.
Elöre is köszönöm. :)
Köszönöm szépen. :)
Utolsónak nagyon tetszik a válasza. :$ ^^
Nagyon örülünk amit írtok nekem. ^^
Kicsit meg könyebűltem, hogy nem én vagyok ezzel így egyedül. :$ :)
Tudjátok egy részben pedig az a szomorú, hogy a rokonságom ismeröseim, barataim mind azt mondja, hogy teljesen jó vagyok külsőre belöre meg érzékeny és a gondolkozasom is a helyén van (a helyes írásról függetlenül, mert diszlexiás vagyok :P ). És tudom magamról, hogy szeretném szeretni és ha engedi fogom is szeretni a párom. :$
Most egy röpke példa ami mostanában történt velem és amiken ki szoktam akadni...
Aki miatt fel tetem ezt a kérdést. Hát elég rég óta ismertük egymást, volt hogy meg is mondta, hogy tetszem neki meg minden, ekkor rettenetesen örültem meg minden. Találkozni akart Ő velem és több hónapig elhalasztotunk 1 találkát mert vmi mindig közbejött neki, oké lehet, hogy elfoglalt meg soka a dolga, de egy találkát csak össze lehetett hozni. Ha vki akkar vmit akkor tesz is érte, és rajta csak azt látom hogy kifogásokat talált ki. :P
Szinte már egy honapja nem is beszélek vele, és úgy vagyok vele, hogy veszett ügy. :(
Oké el mondom nem volt még olyan kapcsolatom csak két 1 hónapos, de ezt nem nevezem kapcsolatnak....
Ez taszító, vagy miért történik velem az elöbbihez hasonló dolgok?
Az egyik lánytípus, akit nem tudnék megcsalni, egyszerüen nem volna szívem hozzá.
F
Ez aranyos, Köszönöm. :) ^^
Am nem jártam a csávoval és úgy néz ki, hogy nagyon nem is fogok. :/ Az élet le mondásokal jár! Ez van. :P
Következő hónapban betöltöm a 18-at. :)) néhány bnöm ki van akadva rajtam h nem volt még komoly kapcsolatom. Nyugi nem foglalkozom azzal hogy nekik bizonyítsak. Sokan meséltek és mondták nekem, hogy az első élmények mindig megmaradnak és ezért várok inkább olyandra akiben megbízhatók, megbecsül, meletem marad sokáig és szeret, szeretget stb.... :$ :))
Túlságosan is el határozttam ez mellett magam, ez nem baj? Igy sztetek találok olyat akit keresek?
Sztetek merre keresem, vagy hagyam rá és magától jöni fog?! ( csak nem szeretek tétlen ülve várakozni. :P )
Őszinte leszek veled,ez tőled is függ.Attól függ mit vársz el a másiktól,külső és belső terén egyaránt.Amúgy van elég nagy esélyed találni,csak ahhoz ki kell tudni szűrni a bunkókat akik lehet első pillantásra nem olyanoknak néznek ki,de belül bizony egy idő után kibújik a szög a zsákból. :)
Én idősebb srác vagyok nálad,és én is nagyban keresem a párom,még nem találtam meg és nekem sem volt komolynak nevezhető kapcsolatom.Nagyon nehéz ügy,és sok szerencse is kell hozzá,de én is még bízom benne hogy sikerülhet.
Én sem voltam sosem tétlen,mindig valamerre elmentem kerestem,vagy neten is próbálkoztam sokat.Egyenlőre eredmény nélkül,de hát a remény hal meg utoljára.
22/F
Köszönöm a válaszod. :)
Próbálkozom minden, hogy interneten, társaságban bár azt kicsit ritkábban. :P
Az internetes ismerkedésel meg az a baj, hogy rettentő nehéz olyat találni aki nem csak szexet akkar. :S Ha ne tántán össze futok egy normálisabbal szinte a többség nem lép semmit és nem lesz semmi az egészből. :/
Pont ilyen vagyok én is......
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!