Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk kiábrándító ha egy lány szeretett hiányos?
Ha meg mondaná, akkor mit gondolnál róla. Rögtön kizárnártnak látnád hogy járj vele?
Ha elmondaná azt, hogy igyekszik meg felelni ( amiről tudja, hogy hülyeség, de nem akarja elszúrni a dolgokat) túl komplikalja magában a helyzetet, értelmes jeleket keres arra, hogy lehet épen azzal a srácal vmi. Kétségbe és maga alákerül hosszú idöre ha arra gondol - nincs aki át ölelje, akimellé bújhat este stb...- vagy épen a sokadik elutasítás miatt.
Ha ezeket elmondaná egy értelmes, kedves, aranyos lány mit gondolnátok róla? Meg változna az addig kialakítot véleményed róla? Ha igen milyen értelemben?
Szeretném ha öszintén meg mondanád a pozitív mellé azt is ha negatív a véleményed eről a dologról.
Elöre is köszönöm. :)
dehogy!
annál ellenkezőleg :) ülelgetném, beszélgetnék vele stb.. stb.. kiszedném belőle a szeretet hiányt ^^
Hát nekem teljes mértékben jó lenne,mert sajnálatos módon én is ilyen típusú vagyok egy az egyben. :)
És biztosan nagyon jól megértenénk vele egymást,hiszen hasonló dolgok történtek velem is. :)
22/F
Én kínosnak érzem, föleg beszélni róla. :/
van vki akivel sokat beszélek sokszor kérdezte tölem mi a problémám és nem merem elmondani neki mert atól félek hogy annyira megvaltozna a velemenye rolam hogy nem akarna beszelni velem, elrontanam vele az idaig is nehezen öszehozott baráti kapcsolatomat, vagy lehet hogy ez miatt nem jönnénk össze. :(
(am ezt is a barataimtól halotam aztán egyszer megkerdeztem eről öcsém pszichológusát és tényleg ez a bajom. :/ )
#7 nagyon tetszik :$
csak sajnos kétlem hogy ilyen történe velem.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!