Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig a rendes és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a rendes és kedves fiúkat/lányokat tiporják el és bántják meg?

Figyelt kérdés

Mindig ez van.Ha rendes és kedves vagyok a csajok nagy része a földbe tipor és elhajít mint egy rongyot.

Ugyan ezt láttam a csajoknál is.Rendes aranyos lány és megcsalják,semmibe veszik.

Miért?

#fiú #lány #kiasználás
2013. nov. 17. 17:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A válasz egyszerű:

mindig azokat az embereket merik csesztetni, azoknak mernek beszólogatni, akik könnyen befolyásolhatók. Akiről árad, hogy nem határozott, talpraesett típus, hanem inkább meghúzza magát, és eltűri a sok nyomorék bsztatását.

2013. nov. 17. 18:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Mert sokszor a kedvességgel hatalmas adag naivitás jár.

Egyébként ha valaki tényleg mindig kedves, az egy idő után úgymond "elkapatja" az embereket, és azt hiszik, bármit meg lehet vele csinálni, mert ő kedves, úgyis megteszi/megengedi/megbocsájtja stb.

2013. nov. 17. 18:17
 13/15 Noydra ***** válasza:

11esnek van igaza.

Ha leszarnád, vagy kiállnál magadért, nem b..sztatnának.

Ja és mindig mindenki azt hiszi magáról, hogy normális, csak mert b..sztatják.

Hát pedig sokszor nem.

2013. nov. 17. 18:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Én itt konkrétan a párkapcsolati témára gondoltam.
2013. nov. 17. 18:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Rendeshez sokszor társul az is,hogy naiv az illető és még mellé nyámnyila is.
2013. nov. 17. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!