Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kezdi el mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdi el mindenki szidni azokat a lányokat akiknek nagyon vékony a lábuk?

Figyelt kérdés
szoktam olvasni hogy ha egy csaj kirak egy képet magáról és vékony a lába akkor mindenki elkezd fujjolni meg pálcika lábak meg takarja már el őket. Miért baj az h vékony egy lány combja és vagy lábszára??
2013. nov. 10. 19:42
 1/10 Sinead ***** válasza:
Nem baj, mindenkinek más az ízlése.
2013. nov. 10. 19:43
 2/10 anonim ***** válasza:
féltékenység
2013. nov. 10. 19:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Biztos azért, mert aránytalanul vékony.
2013. nov. 10. 19:46
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

hát igen, kinek mi az izlése, vagy mire izgul éppen. De amugy meg ha lány vagy, akkor igazán be lehetne fogni, mert olyan nem nagyon fog elöfordulni, hogy nem kellesz senkinek.

Fiuként sokkal kisebb hibák is lenullázák az esélyeket a "húspiacon"...csak ugye a nők kiba jómódjukban ebbe sose birnak belegondolni, hogy mi lenne, ha ők se kellenének a kutyának sem, illetve BÁRMILYEN szexért vért kellene izzadni.

2013. nov. 10. 19:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Mert sokan nem találják szépnek az ilyet. Általában a nagyon sovány lányoknak van ilyen ami szerintem se vonzó. Ami viszont más téma, hogy attól még nem kell bunkónak lenni és meg lehet tartani a saját véleményt. Nem is biztos, hogy szerencsétlen azért ilyen sovány mert azt akarja csak ilyen az anyagcseréje.
2013. nov. 10. 19:51
 6/10 zotanbro ***** válasza:
hogy nez mar ki wgy vekony lab?:D kellene fenenek ... legyeb szep formas izmos.
2013. nov. 10. 19:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy és küldesz magadrol képet (priviben) amin a vékony lábszárod, combod látszik akkor én azt nagyon megköszönném neked, mert nekem azok tetszenek. Nagyon!!! Számomra az ilyen nagyon izgato!!!!
2013. nov. 10. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:
meeert van akinek tényleg nem tetszik az ilyen
2013. nov. 10. 20:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Passz. Én csípem a vékony csajszikat. Ha mellé még magas is, akkor végem van. :D
2013. nov. 10. 20:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Akik fújolnak (és most férfiakról beszélek), hogy egy nő lába túl vékony, azoknak a 95%-a 5000 miatyánkot mondana el sírva, ha a hölgy neki tárná szét azt a két virgácsot.
2013. nov. 10. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!