Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanság csak azért tartom aranyosnak, cukinak a 10-13 év körüli lányokat, mert már nagyon szeretnék egy családot és gyerekeket is?
Lehet hogy épp nem normális, de nem mindenki szexuálisan zaklatja a gyerekeket, ez az amit a társadalom nem ért meg. És amikor megvédek valakit mindig jönnek hozzám az idióták privátozni, hogy kussoljak én pedofil állat. Ezúton közölném, hogy ne fáradjanak, tizenéves vagyok és csak 15 fölöttiekhez vonzódom.
Amúgy jó film ebben a témában a Jagten. Dán dráma és van mondanivalója.
Nem kell egyből arra gondolni, hogy kitört belőle a pedofilia, bár remélem nem így van és tényleg családalapításon töröd a fejed.
Nem csak fiúknál de lányoknál is előtörhet az ösztön lehet az anyai ösztön vagy apai, hogy családot szeretne már alapítani. Sajnos ez nagyon sok embernek nem jön össze egy ideig vagy egyáltalán nem.
Vannak olyan lányok/fiúk akiknek sajnos brutál összehozni és ezért más gyerekeit szeretgetik.
Álmodozás helyett inkább az lenne a célra vezetés, hogy először is keresel magadnak egy olyan lányt akivel leköthetnéd magad, akinek hasonló a gondolkodása mint neked és utána jöhet a családalapítás. Így van, keresd a barátnődet akinek kimutathatod a szereteted, és utána jöhet a többi.
A kérdezők azért kérdeznek, mert nincs kihez fordulniuk ilyen jellegű kérdésekkel. Bár a kérdés ennél a kérdezőnél félreérthető nem jelenti azt amit épp az olvasónak hirtelen beugrik.
Kérdező! Gyönyörű magyar lányokkal van tele az ország, hajrá keres magadnak egy asszonykát hamar!
Sok sikert!
Ezzel én is így vagyok :DDD <333
nézzél lolis animéket :D
De amúgy a széles csípővel megáldott nagylányokat akarom megdugni :)
F20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!