Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig tart ez még, kitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tart ez még, kitől kérjek segítséget? 26/L

Figyelt kérdés
Nem tudom elfelejteni a volt páromat. A kapcsolat nagyon hosszú volt, ő már azóta boldog valaki mással. Szemét módon hagyott el. Nekem azóta nincs is senkim (másfél éve). Van hogy pár napra elfelejtem, nem gondolok rá annyit, de általában átszövi az életemet, a gondolataimat, tetteimet, depressziós vagyok és hiába is szeretnék, képtelen vagyok pasizni. Pedig nagyon nagyon vágyom rá! Hiába beszélgettem a barátaimmal, családommal erről a rémálomról, nem értenek meg, ők csak azt mondják hisztis vagyok, meg hogy más sokkal rosszabb dolgokat is kibírt. De nem tehetek róla, idegesít, hogy ő boldog (pedig esküszöm nem vétettem ellene hogy így elhagyjon) nélkülem, másfél éve, én meg egyedül vagyok magányosan. A barátaim is mondták, hogy ő volt a szemét, és hogy én enm ilyet érdemeltem, sokan ellenezték a kapcsolatunkat. Amikor szakítottunk örültek. Néha néha eljárkálok bulizni, de akikkel megyek azt mondjál negatív a kisugárzásom. Nem hinném, mert eljátszom hogy boldog vagyok mosolygok, beszélgetek, táncolok. Orvoshoz nem akarok menni, de már úgy érzem, lassan megbolondulok. Próbálkoztam magamat "gyógyítani" mindennapos meditációval, könyv olvasással a témában, zenehallgatással, egy ideig nyugtatót szedtem de nem akartam hozzászokni így abbahagytam. Mit tegyek?
2013. nov. 14. 21:00
1 2 3
 21/27 ASOT ***** válasza:
"A pasizás, a folyamatos "eljátszom hogy jó a kedvem", nem bírom már tartani magam." ---> pedig máshogy nem fog menni, egy úristeeen itt a világvége kisugárzó lánytól kirázza az embert a hideg.
2013. nov. 14. 21:52
 22/27 A kérdező kommentje:

De másfél éven át nem vezetett sehová sem az, hogy hol ezzel, hol azzal lekötöttem magam. Nem vezetett az sem semmire, hogy mindig mosolyogtam és jókedvűnek tűntem az emberek előtt.

Akkor kérdezem én, most már mit tegyek? Nem unalomból tettem ki a kérdést, hanem mert már nem tudok kitől segítséget kérni.

2013. nov. 14. 21:55
 23/27 anonim ***** válasza:
Akkor kénytelen leszel egyedül megoldani a problémádat.
2013. nov. 14. 21:55
 24/27 ASOT ***** válasza:

Dolgozol amúgy? Vagy még valamit tanulsz?

Vagy semmit sem csinálsz?

2013. nov. 14. 21:57
 25/27 A kérdező kommentje:
Igen dolgozom.
2013. nov. 14. 21:58
 26/27 anonim ***** válasza:
mit dolgozol, mi a végzettséged, és (nagy vonalakban) mennyit keresel, mennyire vagy megelégedve a munkáddal?
2013. nov. 14. 22:09
 27/27 anonim válasza:
Bocs a késői válaszért, lehet, hogy a problémád már meg is szűnt. Ha mégsem így lenne, akkor is távol álljon tőlem, hogy tanácsot adjak, mert én is olyan vagyok, mint te. Viszont egy elrettentő példával szolgálhatok: én már közel 9 éve szakítottam a párommal, és azóta sem tudtam túltenni magam a dolgon. Ő teljesen tökéletes, irigylésre méltó életet él azóta is: boldog párkapcsolatban él, és közel áll a házassághoz, majd a gyerekvállaláshoz. Olyan szorgalommal tette a dolgát, hogy mára rengeteg ember felnéz rá, és büszke rá a környezete. Velem szemben már teljesen közömbös, nem nagyon jutok még az eszébe sem. Tehát elvesztettem őt, méghozzá örökre. Én mégis minden nap, azóta is, úgy éltem, mintha ez az egész csak egy rossz álom lenne, amiből csak fel kell ébrednem, hogy újra együtt lehessünk. Ezzel teljesen tönkre tettem az életem. Nem tudok semmi olyat felmutatni, amire nemhogy mások, de én magam büszke lehetnék, pedig sokmindenre volnék képes. 31 éves lettem, és rájöttem, hogy nem éltem semmit, elmúltak a fiatalságom évei, körülöttem sokan sokkal jobban csinálnak mindent, és mindenki boldogságára féltékeny vagyok. Kérlek, te ne legyél ilyen! Ez egy nagyon rossz dolog, mert eljön az az idő, amikor megbánod azt, hogy semmit sem tettél a SAJÁT BOLDOGSÁGOD érdekében. Kérlek, ne azt nézd, hogy milyen jó másoknak, hanem tégy meg mindent, hogy Neked jó legyen, mert ha nem így lesz, akkor keserves életet fogsz élni, mint én! Kérlek, szedd össze minden erődet, és ÉLJ!!!
2014. febr. 15. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!