Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig tart ez még, kitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tart ez még, kitől kérjek segítséget? 26/L

Figyelt kérdés
Nem tudom elfelejteni a volt páromat. A kapcsolat nagyon hosszú volt, ő már azóta boldog valaki mással. Szemét módon hagyott el. Nekem azóta nincs is senkim (másfél éve). Van hogy pár napra elfelejtem, nem gondolok rá annyit, de általában átszövi az életemet, a gondolataimat, tetteimet, depressziós vagyok és hiába is szeretnék, képtelen vagyok pasizni. Pedig nagyon nagyon vágyom rá! Hiába beszélgettem a barátaimmal, családommal erről a rémálomról, nem értenek meg, ők csak azt mondják hisztis vagyok, meg hogy más sokkal rosszabb dolgokat is kibírt. De nem tehetek róla, idegesít, hogy ő boldog (pedig esküszöm nem vétettem ellene hogy így elhagyjon) nélkülem, másfél éve, én meg egyedül vagyok magányosan. A barátaim is mondták, hogy ő volt a szemét, és hogy én enm ilyet érdemeltem, sokan ellenezték a kapcsolatunkat. Amikor szakítottunk örültek. Néha néha eljárkálok bulizni, de akikkel megyek azt mondjál negatív a kisugárzásom. Nem hinném, mert eljátszom hogy boldog vagyok mosolygok, beszélgetek, táncolok. Orvoshoz nem akarok menni, de már úgy érzem, lassan megbolondulok. Próbálkoztam magamat "gyógyítani" mindennapos meditációval, könyv olvasással a témában, zenehallgatással, egy ideig nyugtatót szedtem de nem akartam hozzászokni így abbahagytam. Mit tegyek?
2013. nov. 14. 21:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

1. Szerezz egy állatot, lehetőleg kölyköt.

2. Pasizz. Csak mert 1-2 alkalommal randizol egy fiúval, még nem kell hozzá feleségül menned, ismerkedhetsz tovább. Nő vagy, ha nem utasítod el őket, jönnek maguktól.

2013. nov. 14. 21:33
 12/27 ASOT ***** válasza:

ha csak ülsz és magadba roskadsz és keseregsz akkor nem is lesz senkid, azért tenni is kell valamit.

26 évesen határozottabb talpraesettebb is lehetnél. ezt egy 15 éves első szerelmét elvesztő tinitől még elviseli az ember de nem egy érett embertől.

Ha nem megy akkor segítségre van szükséged, pszichológus vagy egy külső megbízható személyre.

2013. nov. 14. 21:34
 13/27 A kérdező kommentje:

Van egy kutyám vele sokat foglalkozom. :) Nagyon szeretem.

Pasizzak? Na jó, de ha nem megy?

2013. nov. 14. 21:35
 14/27 anonim ***** válasza:
Mi nem megy?
2013. nov. 14. 21:36
 15/27 ASOT ***** válasza:

Másfél éve vagy egyedül...ami önmagában nem baj. De ha csak a babérjaidon ülsz és bánatos búval-b--aszott képpel (már elnézést) jársz kelsz akkor honnan is várod h legyen valaki?

Tenni is kell azért.

2013. nov. 14. 21:39
 16/27 A kérdező kommentje:
A pasizás, a folyamatos "eljátszom hogy jó a kedvem", nem bírom már tartani magam.
2013. nov. 14. 21:40
 17/27 ASOT ***** válasza:

na jól van fejezd be a hisztit! :)

Otthon hogy viselkedsz? Munkában? Boltban? Anyu vagy apu nem mondta még h kislányom neked elm,entek hazulról ébredj már fel??

2013. nov. 14. 21:45
 18/27 anonim ***** válasza:

Tudom sokszor hallottad és nem akarod újra, de a saját dolgod nehezíted. Elutasítasz mindent, ami változtathatna az állapotodon, és nem engeded el, ami elmúlt. A megoldás mindenképpen egy új pasi lesz, de még nem vagy kész rá.

Próbálkozhatsz költözéssel, utazgatással, alkalmi szexeléssel, új melóval, azzal, hogy logikusan végiggondolod, hogy ez nem vezet sehová, és tervet készítesz, hogy mivel foglald el magad. Nem kell, hogy élvezd, csak csinálj bármit ahelyett amit most csinálsz.

2013. nov. 14. 21:47
 19/27 anonim ***** válasza:
Ja, és igyekezz szerezni egy fiúbarátot, aki néha seggberúg. Átvitt értelemben.
2013. nov. 14. 21:49
 20/27 A kérdező kommentje:

Édesapám már nincs.

Édesanyámmal és testvéremmel beszélgettem ill. veszekedtünk is már ez miatt, mert nem értik meg miért vagyok ezzel így. Nem tehetek róla. Nagyon szeretnék új kapcsolatot, szinte sírni tudnék, ha erre gondolok, de nem megy. Vagy valamiért elkerül. Nem tudom.

Nem akarom így tovább, de egyedül nem megy. Orvosra nincs pénzem.

2013. nov. 14. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!