Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gorgo 20 kérdése:
Miért bukik a mai fiatal lányok egy része ezekre a gusztustalan japán tranfesztitákra?
Figyelt kérdés
Tényleg semmi férfiasság nincs szerintem a keleti férfiakban a nagy részük azért is megy el trancinak de akkor már bálványozni is kell őket meg profilképnek /boritoképnek kirakni szivecskékkel ezmár gusztustalan. Miért buknak erre bizonyos lányok? itt egy péda is...
2013. nov. 10. 19:23
31/36 anonim válasza:
Te tényleg ennyire unatkozol? Szánalmas
32/36 anonim válasza:
Ilyen pszichés állapotban már javasolt felkeresni egy pszichológust...
33/36 anonim válasza:
Hát te vagy az emberiség legalja, szánalmas. Ennyire nincs életed? Én szeretem a GazettE-t és egyáltalán nem idegesít egy ilyen szánalmas kis mocsok véleménye mint a tiéd. Ha ez neked szórakozás akkor élvezzed, gyerekes amit csinálsz....nem hiszem hogy létezik nálad nyomorékabb ember.
34/36 A kérdező kommentje:
ahahahh ügyesek vagytok most , aztán az idő kiegyenlít mindent ;)
2013. nov. 22. 18:49
35/36 anonim válasza:
Ne már, miért pont Uruhát?? XD Szegény kis csücsöri, miért kell mindig cs*sztetni? XD
36/36 anonim válasza:
A fiuk kirakják a szexy csajt boritoképnek, a lány is megteheti hogy a szerinte jól kinéző srácot berakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!