Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bukik a mai fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gorgo 20 kérdése:

Miért bukik a mai fiatal lányok egy része ezekre a gusztustalan japán tranfesztitákra?

Figyelt kérdés

Tényleg semmi férfiasság nincs szerintem a keleti férfiakban a nagy részük azért is megy el trancinak de akkor már bálványozni is kell őket meg profilképnek /boritoképnek kirakni szivecskékkel ezmár gusztustalan. Miért buknak erre bizonyos lányok? itt egy péda is...

[link]

2013. nov. 10. 19:23
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Anyád gusztustalan te barom. A gazettE egy visual kei rock együttes, ez egy stílusirányzat...te meg csak egy féltékeny gyerek vagy tizenakárhány éves fejjel. Azért buknak rájuk mert jó a zenéjük, jól gitároznak, a küldő csak mellékes. Ízlések és pofonok, attól még hogy te "szvegcsi páwcsi cukcsi menőcsávesz" vagy attól még nem kell leszólnod más bandákat/embereket. Hallottál tőlük valaha egy számot is? Nem hiszem, akkor meg nincs jogod ítélkezni te szerencsétlen.
2013. nov. 16. 21:00
 12/36 anonim ***** válasza:
Mindenbizonnyal zavar, hogy te senkinek sem kellesz. Tedd túl magad rajta.
2013. nov. 16. 21:29
 13/36 A kérdező kommentje:
Omg mekkora noob az utolsó 2 válaszolo hogy körültekintés nélkül vádaskodnak és olyan szimbolumokkal látkák el a kérdezőt amely hamis és alaptalan. Leszarom a zenéjét nem azzal van a baj hanem hogy próbálják a nemüket deformálni és sok fiatal bálványozzák őket és istenként imádják,ez a rajongás idővel elmúlik vagy lejjebb hagy, de addigis zavaro. ÉS mlgegyszer nem ezzel az emberrel van bajom hanem csak a túlzott rajongással ami érzelmi eredetű és nem a teljesítményüket mintázza. De felhozhatnám a tokio hotelt meg a hasonlo bzzancsot stb...
2013. nov. 17. 16:56
 14/36 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek sem kell messzi mennie a körültekintés nélküli vádaskodásért :) Amúgy meg nem tudom, mit vagy úgy kiakadva. A nemi szerepek szigorú elkülönülése megszűnőben van, ezt követi a kulturális alapon meghatározott nemi jegyek (úgymint öltözködés, smink stb.) lazább értelmezése. Ha ez zavar, sztem bármelyik közel-keleti teokráciában szívesen látnak. Csak növessz szép vastag szakállt :)
2013. nov. 17. 17:48
 15/36 A kérdező kommentje:
Imádom mikor a kérdésböl kiemelnek valami lényegtelent és azzal bxogatjákaz embert, a lényeg hogy faceebuk profil képnek meg borítoképnek is berakják ami meg már túlzás és nem az énekessel hanem az utánuk tőrtető gyerekbanda mintha egyszeris megkaphatná bármeiketis.
2013. nov. 17. 21:19
 16/36 anonim ***** válasza:
Kérdező: te nem szimpatizálsz egyes emberekkel, vagy egyes lányok ízlésével. Rendben van. De mi a célod a kérdéssel? Hogy lásd, hogy sokan támogatnak benne, és akkor jujj-de-jó, neked van igazad? Én pl. a te stílusodat is ellenszenvesnek találom, mégsem írok róla kérdést. :)
2013. nov. 17. 21:36
 17/36 anonim válasza:

Ne haragudj meg, de egyre kevésbé értem azt, hogy mi is lenne itt a kérdésed. Most téged az zavar, hogy valaki szereti őket, vagy az, hogy kirakja facebookra, mint profilkép? A válaszaidban egyébként úgy állítod be az egészet, mintha csak és kizárólag ezeknél a japán együtteseknél fordulna elő, hogy bálványozzák őket.

Ha nem a visual kei együttesekkel van a gondod, akkor miért sértegeted őket?

2013. nov. 18. 11:10
 18/36 anonim ***** válasza:
Hát te nem vagy normális, a nemüket? Annyira látszik rajtuk hogy fiú. Én csak megmondom az igazat. Szerencsétlen vagy, ha nem tetszik ne nézd. ENNYI. MErt sokkal jobb Justin B. Meg a 1D kik ugye? Meg a mai rajongók, a páwa szveg b*zik. Ezeknek az embereknek legalább van egyéniségük, és te csak féltékeny vagy. Egy senki akit ilyen hülyeségek zavarnak, mint hogy ki mit szeret. Nem a te dolgod, és semmi érzelmi kötődés nincs ebben. mindenki azt szeret amit akar. Nincs jogod megszabni, ha ennyire idegesít csak lógasd fel magad.
2013. nov. 18. 20:16
 19/36 anonim ***** válasza:
Igen sokan szeretik Uruhát, na és? Ez téged miért zavar? Szánalmas vagy hogy ilyeneken fent akadsz, és undorító a stílusod. Ne várj értelmes választ, egy ilyen nyomorék "kérdésre".
2013. nov. 18. 20:19
 20/36 A kérdező kommentje:

mi a f... láttok engem hogy nem tetszik a stílusom?! :DD persze pár mondantbol megismeritek a az emberek stílusát

de én nem vettem fel semmien stílust nem csapodok se rockerekhez se páwákhoz se rapparekhez. amugy meg lelehet szállni a kérdésröl hol nem sz@arom le őket nemzavarnak, csak mikor láttam hogy pár qurva berakja profilképnek beállva így reagáltam rá de az akkor volt, vicces az emberek gondolkodásmódja azt hiszik mintha engem annyira zavarna de istenem mennyiszer találkozunk olyan dolgokkal emberekkel akik uszínpatikusak 5 percig szidjuk még magunkban őket azt ennyi persze mi lenne ha valaki élete végéig rágoóna olyanon ami nem tetszik neki ti olyanok vagytok ezek szerint nice stílus ;D

2013. nov. 19. 02:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!