Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem lehet egy nagyon ronda férfit emberként kezelni?
Kedves Kérdező!
Mit tartasz magadon ocsmánynak? Arc,test,testalkat? Vagy melyik testrészt és miért tartod ocsmánynak magadon? Ha ezekre válaszolnál,akkor lehet,hogy tudnánk értelmes választ adni.
Másik dolog: A lányok nem feltétlenül a külső alapján döntenek, főleg nem akkor, ha az illető férfi nemű a közelében van. Ugyanis a férfi olyan szaganyagot(nem tudom hirtelen, mi a neve) bocsát ki, ami pl. az arcszőrzet mirigyeiből termelődik,amit a nők tudat alatt megéreznek, és ez dönti el bizonyos esetekben,hogy vonzódik-e a férfihez.
19/F
"Az érzéseink nem önfenntartóak. Szükségünk van energiára. Tápanyagra. Éltető vérre. Figyelemre. Egész lényünket eluralhatja a rosszkedv - és észre sem vesszük, hogy ezt mi magunk tápláljuk. De egy hirtelen jó hír kiránthat a mocsárból. Egy levél. Egy jó szó. Bár az utóbbi kevés hozzá, mert valójában szeretünk a rosszkedv mocsarában henteregni - van abban valami kéj is. Van bennünk egy öntudatlan, lomha víziló, aki nem szívesen mászik ki a napfényes partra. Ezért - figyeld meg - egy baráti jó szó, bölcs tanács, esetleg egy szeretetteli simogatás már-már kicsalna a rosszkedvedből, de visszahúz a mocsár."
Müller Péter
45: Azt a kémiai anyagot feromonnak hívják, és igencsak korlátozott szerepe van a modern ember párválasztási mechanizmusában. Amúgy kb. minden ronda rajtam, az arcom fertelmesen ronda, a testem szar, a testalkatom meg még rosszabb.
46: Az idézet igazságtartalmát nem vitatom, viszont figyelembe kellene venni, hogy ez a bizonyos "jó hír" nem adatik meg mindenkinek, sőt. Mint már írtam, én napi szinten kapom mindenhonnan, hogy ronda vagyok, és ocsmány. Már egy mosoly is jó érzéssel töltene el, amit kapok élőben egy lánytól, de a külsőm miatt erre sincsen esélyem.
44: Minek olyat mondani, amit én magam is pontosan tudok?
A testen,testalkaton nagyon könnyen lehet változtatni, sportnak hívják!.......
#45 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!