Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem lehet egy nagyon ronda férfit emberként kezelni?
Figyelt kérdés
Miért csak az undort, a gúnyolódást, az elutasításokat kapjuk, úgy, mintha nekünk nem is lenne szívünk, és nem éreznénk semmit.2013. nov. 9. 16:32
11/51 anonim válasza:
Akkor tegyél az ellen hogy ne legyél ronda, ne itt rinyálj már.
12/51 anonim válasza:
Alfonzina, felkaroltál már valaha életedben akár egy magányos fiút is? Őszintén válaszolj! Én többször is beszélgettem már magányos emberekkel, meghallgattam őket, még mielőtt azt írnád, hogy én se segítek...
13/51 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ki vagy, mit csinálsz, és nem is igazán akartam ezt firtatni, kedves utolsó.
4 fiún segítettem itt gyk-n akik hasonló gondokkal küzdöttek.
14/51 A kérdező kommentje:
Annyira undorítóan ocsmány vagyok, hogy az ellen semmit sem lehet tenni.
2013. nov. 9. 17:10
15/51 anonim válasza:
És lett is barátnője annak a négy fiúnak? Tényleg? Mert ha igen, akkor érdekelne, hogy mit tanácsoltál nekik, mert én is ilyen gondban vagyok!
17/51 A kérdező kommentje:
16: Ha meglátnád, hogy mennyire ronda vagyok, biztosan nem így lenne :(
2013. nov. 9. 17:13
18/51 anonim válasza:
Nincsen általános érvényű tanácsom. Mert mindegyiknek más volt a motivációja, a nyomora. Volt olyan akinek nem a csajokkal volt a baja, csak az volt a legszembetűnőbb probléma forrás és egyszerűbb volt neki as nőket hibáztatni mindenért. pl.
Mondjuk a vicc az, hogy anyám meg mániákus férfi gyűlölő és rajta meg nem tudok segíteni, bármit is csináltam.
19/51 anonim válasza:
Nálam konkrétan az a helyzet, hogy ha látnak pl neten rólam a lányok képet többet vissza se írnak, azaz a kinézetemmel van baj nagy valószínűséggel! A való életben is vagy megvetnek a lányok, rám se néznek, vagy kiröhögnek, gúnyolódnak...
20/51 anonim válasza:
Ronda vagy-e, vagy sem, én akkor is normális embernek tekintenélek, ha mellé még jófej is lennél, és nem egy nyávogó kis szardarab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!