Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Miért nem lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért nem lehet egy nagyon ronda férfit emberként kezelni?

Figyelt kérdés
Miért csak az undort, a gúnyolódást, az elutasításokat kapjuk, úgy, mintha nekünk nem is lenne szívünk, és nem éreznénk semmit.

2013. nov. 9. 16:32
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
Akkor tegyél az ellen hogy ne legyél ronda, ne itt rinyálj már.
2013. nov. 9. 17:06
 12/51 anonim ***** válasza:
Alfonzina, felkaroltál már valaha életedben akár egy magányos fiút is? Őszintén válaszolj! Én többször is beszélgettem már magányos emberekkel, meghallgattam őket, még mielőtt azt írnád, hogy én se segítek...
2013. nov. 9. 17:07
 13/51 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ki vagy, mit csinálsz, és nem is igazán akartam ezt firtatni, kedves utolsó.

4 fiún segítettem itt gyk-n akik hasonló gondokkal küzdöttek.

2013. nov. 9. 17:10
 14/51 A kérdező kommentje:
Annyira undorítóan ocsmány vagyok, hogy az ellen semmit sem lehet tenni.
2013. nov. 9. 17:10
 15/51 anonim ***** válasza:
És lett is barátnője annak a négy fiúnak? Tényleg? Mert ha igen, akkor érdekelne, hogy mit tanácsoltál nekik, mert én is ilyen gondban vagyok!
2013. nov. 9. 17:12
 16/51 anonim ***** válasza:
Én emberként kezelnélek.
2013. nov. 9. 17:12
 17/51 A kérdező kommentje:
16: Ha meglátnád, hogy mennyire ronda vagyok, biztosan nem így lenne :(
2013. nov. 9. 17:13
 18/51 anonim ***** válasza:

Nincsen általános érvényű tanácsom. Mert mindegyiknek más volt a motivációja, a nyomora. Volt olyan akinek nem a csajokkal volt a baja, csak az volt a legszembetűnőbb probléma forrás és egyszerűbb volt neki as nőket hibáztatni mindenért. pl.

Mondjuk a vicc az, hogy anyám meg mániákus férfi gyűlölő és rajta meg nem tudok segíteni, bármit is csináltam.

2013. nov. 9. 17:15
 19/51 anonim ***** válasza:
Nálam konkrétan az a helyzet, hogy ha látnak pl neten rólam a lányok képet többet vissza se írnak, azaz a kinézetemmel van baj nagy valószínűséggel! A való életben is vagy megvetnek a lányok, rám se néznek, vagy kiröhögnek, gúnyolódnak...
2013. nov. 9. 17:18
 20/51 anonim ***** válasza:
Ronda vagy-e, vagy sem, én akkor is normális embernek tekintenélek, ha mellé még jófej is lennél, és nem egy nyávogó kis szardarab.
2013. nov. 9. 17:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!