Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem lehet egy nagyon ronda férfit emberként kezelni?
"Még egyszer meglátom leírva az undorítóan ocsmány szót, komolyan mondom, kivágom a szalámis pizzámat a nyolcadikról."
Akkor evés közben vázold fel a problémára a megoldásodat! Bizonyára van megoldásod, hiszen kifogásolod a szövegünket.
Igazából már legalább kismillió ilyen kérdést láttam, és azt tapasztaltam, hogy k-baszottul mindegy, hány ember válaszolja azt is, amit Alfonzína, úgyis az megy, hogy de ti akkor is szartok vagytok.
Én már ezzel nem vitatkozom. Ha minden nehézségetekért csak a nőket meg a világot tudjátok okolni, ahelyett, hogy esetleg a saját hozzáállásotokon változtatnátok, akkor legyen, valóban szarok vagytok.
"a lányok, azaz ti először a külsőt nézitek meg, és ha az nem tetszik nektek, akkor már le is koptatjátok a fiút!"
MERT SZERINTED A FIÚK NEM CSINÁLJÁK UGYAN EZT????????
Ó, persze nem, egyik fiú sem ilyen. Minden fiú ad esélyt a lányoknak, még a csúnyáknak is, aham, persze.
"Szóval nem a hozzáállástól függ."
Tök ugyanezt tapasztalom én is! Tök lazán beszélgettem minden lánnyal, de mégis elutasítottak, még csak a csókig sem tudtam eljutni egyikkel sem, de még csak a 2. taliig sem...
Szerintem ezek a lányok jobban is jártak.
Már elnézést, de olyan énközpontú, mániákusan mártír-komplexusos, csökönyös, kétségbeesett tagok vagytok, hogy nincs az a hús-vér lány, akinek ez csak kicsit is vonzó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!