Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Miért nem lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért nem lehet egy nagyon ronda férfit emberként kezelni?

Figyelt kérdés
Miért csak az undort, a gúnyolódást, az elutasításokat kapjuk, úgy, mintha nekünk nem is lenne szívünk, és nem éreznénk semmit.

2013. nov. 9. 16:32
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Még egyszer meglátom leírva az undorítóan ocsmány szót, komolyan mondom, kivágom a szalámis pizzámat a nyolcadikról.
2013. nov. 9. 17:52
 32/51 anonim ***** válasza:

"Még egyszer meglátom leírva az undorítóan ocsmány szót, komolyan mondom, kivágom a szalámis pizzámat a nyolcadikról."

Akkor evés közben vázold fel a problémára a megoldásodat! Bizonyára van megoldásod, hiszen kifogásolod a szövegünket.

2013. nov. 9. 17:54
 33/51 A kérdező kommentje:
Nem is a lányok "felszínességére" fogom, mert vannak olyan lányok, akik nem felszínesek, egy ideig. De amennyire ronda vagyok, még ezek a lányok sem képesek elfogadni. Szóval egyáltalán nem kifogás. Valamint sosem akartam bombanőket magam mellé. Bármilyen lánnyal elégedett lennék, de egyik lány sem kezdene egy olyan férfivel, aki ennyire ocsmány.
2013. nov. 9. 17:54
 34/51 A kérdező kommentje:
31: Részvétem a pizza miatt :D
2013. nov. 9. 17:56
 35/51 anonim ***** válasza:

Igazából már legalább kismillió ilyen kérdést láttam, és azt tapasztaltam, hogy k-baszottul mindegy, hány ember válaszolja azt is, amit Alfonzína, úgyis az megy, hogy de ti akkor is szartok vagytok.

Én már ezzel nem vitatkozom. Ha minden nehézségetekért csak a nőket meg a világot tudjátok okolni, ahelyett, hogy esetleg a saját hozzáállásotokon változtatnátok, akkor legyen, valóban szarok vagytok.

2013. nov. 9. 17:57
 36/51 anonim ***** válasza:

"a lányok, azaz ti először a külsőt nézitek meg, és ha az nem tetszik nektek, akkor már le is koptatjátok a fiút!"

MERT SZERINTED A FIÚK NEM CSINÁLJÁK UGYAN EZT????????

Ó, persze nem, egyik fiú sem ilyen. Minden fiú ad esélyt a lányoknak, még a csúnyáknak is, aham, persze.

2013. nov. 9. 17:58
 37/51 A kérdező kommentje:
Nem vagyok értéktelen, viszont a külsőm adott és az katasztrofális. Itt nem a hozzáállással van probléma. Senki sem lesz attól elfogadhatóbb, ha azt hiszi magáról. Hiheted te azt magadról, hogy te vagy Superman, de azért mégsem ajánlom, hogy az ablakon kiugorj, mert nem fogsz tudni repülni, bármit is hiszel. Az ocsmánysággal ugyanez a helyzet. Szóval nem a hozzáállástól függ.
2013. nov. 9. 18:01
 38/51 A kérdező kommentje:
36: Mint már írtam én bármilyen lánnyal szívesen összejönnék, viszont nincs olyan lány, aki el tudná fogadni a külsőm.
2013. nov. 9. 18:02
 39/51 anonim ***** válasza:

"Szóval nem a hozzáállástól függ."

Tök ugyanezt tapasztalom én is! Tök lazán beszélgettem minden lánnyal, de mégis elutasítottak, még csak a csókig sem tudtam eljutni egyikkel sem, de még csak a 2. taliig sem...

2013. nov. 9. 18:03
 40/51 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek a lányok jobban is jártak.

Már elnézést, de olyan énközpontú, mániákusan mártír-komplexusos, csökönyös, kétségbeesett tagok vagytok, hogy nincs az a hús-vér lány, akinek ez csak kicsit is vonzó lenne.

2013. nov. 9. 18:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!