Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Miért nem lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért nem lehet egy nagyon ronda férfit emberként kezelni?

Figyelt kérdés
Miért csak az undort, a gúnyolódást, az elutasításokat kapjuk, úgy, mintha nekünk nem is lenne szívünk, és nem éreznénk semmit.

2013. nov. 9. 16:32
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:

Aki nem tartozik a "charme-os" kategóriába, annak egyéb területen kell pallérozottnak és rafináltnak lennie.

A külső az egy dolog. Azon lehet bizonyos mértékig javítani (öltözködés, frizura, egyéb).

De a személyiséged megmutathatod a világnak. Az intelligenciád, a rátermettséged, az eszed...

Akinek a külseje nem előnyös, annak rá kell vezetnie az embert, hogy attól még neki is vannak jó tulajdonságai.

Más a fegyvernem mint egy genetikailag szerencsés flótásnak.

2013. nov. 9. 17:23
 22/51 A kérdező kommentje:
Az én külsőmet sehogy sem lehet elfogadható szintre hozni, mert annyira ocsmány vagyok. Sajnos ez van, hiába vannak jó belső tulajdonságaim, ha a külsőm miatt undorodnak tőlem.
2013. nov. 9. 17:28
 23/51 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne haragudj meg, de az ÉN központúságod legalább akkora hibád, mint a külső hiányosságaid.
2013. nov. 9. 17:31
 24/51 anonim ***** válasza:
Alfonzina, nem érted meg, hogy a lányok, azaz ti először a külsőt nézitek meg, és ha az nem tetszik nektek, akkor már le is koptatjátok a fiút! Ma ez megy, egyik lány se volt kíváncsi a belső tulajdonságaimra, és a kérdező ugyanezt éli át!
2013. nov. 9. 17:35
 25/51 anonim ***** válasza:
Csatlakozom. Egy idióta vagy. Állandóan azt szajkózod, hogy te így meg úgy és sajnáltatni akarod magad. Így sosem lesz senkid, ezt Én merem garantálni. Visszataszító vagy és nem a külsőd, hanem emiatt. Elmélkedj rajta egy picit...
2013. nov. 9. 17:36
 26/51 A kérdező kommentje:
Nem akkora hiányosság, ugyanis a külsőm tényleg annyira ocsmány, hogy ehhez semmit nem lehet mérni. Valószínű elképzelni sem tudod, hogy mennyi gúnyolódást és elutasítást kell átélnie annak, aki úgy néz ki, mint én. Hogy 27 évesen még egy randija sem volt, mert állandóan elhajtották a lányok, mondván, hogy túl ocsmány.
2013. nov. 9. 17:37
 27/51 A kérdező kommentje:
25: Amúgy sem lesz senkim, mert a külsőm annyira visszataszító és undorító. És lényegében csak ezzel van a probléma. Nem is lennék itt, ha legalább lenne egy olyan lány, aki a külsőm ellenére esélyt adna, de ilyen sosem lesz.
2013. nov. 9. 17:39
 28/51 anonim ***** válasza:
93%

A külsőd az egy kifogás. Én nem mondom, hogy nincsenek felszínes lányok. De ugyanakkor vannak olyanok is akik nem azok.

Ha az én félkarú barátom tudott találni magának barátnőt (pedig neki heges az arca, és elég csúnya a csonka karja), akkor nem hiszem, hogy annyira lehetetlen.

Az már inkább lehet a gond, hogy a koldus a királylányt igyekszik elvenni... kérdés mekkora sikerrel.

Én továbbra is tartom a véleményem: énkozpontú vagy kérdező. Nemcsak a beképzelt rib!k lehetnek azok. Te is ugyanúgy a külsőddel vagy elfoglalva, mint egy kényesebb leányzó. És már már zavaróan.

2013. nov. 9. 17:44
 29/51 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
2013. nov. 9. 17:50
 30/51 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy az itt válaszoló lányoknak fogalmuk sincsen erről a problémáról, hisz nekik még hasonlóval sem kellett szembenézniük soha... -.-
2013. nov. 9. 17:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!