Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondtam egy lánynak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondtam egy lánynak hogy tetszik nekem. Általában mit jelenthet, ha azt mondja hogy nem tudja kezelni?

Figyelt kérdés
Lehet hogy csak nem akart megbántani azzal hogy konkrétan nemet mond? Van értelme még próbálkoznom nála?
2013. okt. 31. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Jaja.Tipikus lányos terelés.Nem akar megbántani ezért nem ad konkrét választ.Ezzel te jobban szenvedsz mert még reménykedsz.

Próbálkozz nyugodtan.De úgy is koppanni fogsz.

2013. okt. 31. 14:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem próbálkoznék. Ez egész pontosan azt jelenti, hogy NEM!
2013. okt. 31. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Nő létemre mondom,hogy ez azt jelenti,hogy nem akar semmi komolyat tőled.
2013. okt. 31. 14:51
 4/6 anonim ***** válasza:
nem akart megbántani. azt jelenti, hogy nem tetszel neki.
2013. okt. 31. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:
ahogy a többiek is mondják, ez nemet jelent. hagyd őt, lépj tovább, keress mást. csak azért nem mondta ki direkt, hogy ne bántson meg.
2013. okt. 31. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Múltkor pont ezt csináltam XD szegény csávót hintáztattam egy csomó ideig aztán meg lekoptattam ! :P azóta sem vagyunk túl jóban több okból is de ez most lényegtelen. A lényeg az, hogyha nem ad választ= NEM
2013. okt. 31. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!