Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a mai 13-15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a mai 13-15 éves lányok? Csak én gondolkodom így?

Figyelt kérdés

Na szóval a lényeg, hogy elég sok ilyen korosztálybeli lány "kinézi" a társaságból az olyanokat, akiknek még nem volt barátjuk, nem csókolóztak, és még szüzek. Nem értem, miért, miért gondolkozik így a többség, miért érzi ezeket a dolgokat olyannak, amin át kell esni, lehetőleg minél hamarabb, akármelyik szembejövő fiúval. Vannak, akiknek nem is tetszik egy fiú, abszolút átlagosnak tartják, kívül-belül, mégis, ha úgy hozná a sors, csókolóznának, vagy akár ágyba is bújnának vele. Én (úgy gondolom legalábbis) elég jól átlátom ezt az egészet, hogy nem így kéne viselkedniük, és úgy gondolom, hogy inkább várok egy tényleg hozzám illő fiúra 18-19 éves koromig, mint hogy belekeveredjek egy olyan kapcsolatba, ahol a fenti dolgokon "túl is vagyok", de nem szerelemből, mert nem is igazán az esetem a fiú...Vélemények erről? (Nem csak ilyen korú emberek véleményét várom!)

Amúgy 14 éves lány vagyok.

2009. nov. 15. 20:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem itt azért a szülői hozzáállás, nevelés, tájékoztatás is sokat számít. 17 éves vagyok, remélem még belecsúsztam a rostába. :) Ami nem tetszik, nem kell rá odafigyelni. Saját magukkal bánnak el. Húszon évesen már annyira ki lesznek égve, hogy nem tudnak majd magukkal mit kezdeni. Depresszió, hasonló lelki betegségek, és az ilyenekből lesznek a k.rvák, öngyilkosok, stb-k.
2009. nov. 15. 22:33
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Hát ezt nem jól gondolod. Nem azért nézik ki mert még nem volt fiúja. Hanem azért nem volt fiúja se amiért kinézik. Nemtudom érthető e.
2009. nov. 16. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!