Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért csinálnak lelki beteget sok fiúból?
a mai fiúk egy része jónagy lúzer. mi nők ilyenek vagyunk, amióta világ a világ, csak mondjuk az én tizenéves koromban meg régebben a fiúk nem lettek ettől lelkibetegek. aki még nem felnőtt (agyilag meg érzelmileg), az ne csajozzon, aki meg az, az kibírja, ha nem jön össze a dolog.
29/n
na álljon meg a menet! A régebbi időkben a kezdeményező férfiaknak volt becsülete a nők előtt és ha érdemesek voltak rá, meg is kapták az esélyt!
Ma már ez nem így van.
:D így legyen ötösöm :D tudtam, hogy ez jön. a lányokat is éri kudarc, ha pl. észre sem veszik őket a fiúk, vagy nem is szól hozzájuk, aki tetszik nekik. csak az kevésbé látványos.
aki egyébként ettől lelkibeteg lesz, azzal mi lesz, ha pl. pályakezdőként azzal szembesül, hogy akár 1 évig sem kell sehova, nem talál munkát (esélyt sem kapva hogy megmutassa, mire képes)? vagy amikor családfenntartóként elbocsájtják az állásából, tönkremegy a vállalkozása, elveszíti a szüleit stb.? mert ezek gyakran vannak ám az életben, és igazi problémák...szóval ne legyetek már ilyen életképtelenek...
Végeztem már mocskos munkát, rengetegszer dolgoztam szalag mellett is. Mikor elvégeztem a Főiskolát, másfél évig nem találtam munkát. Csak nagyon nehezen sikerült.
Ennyit erről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!