Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért csinálnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért csinálnak lelki beteget sok fiúból?

Figyelt kérdés
A mai fiúk közül nagyon sokan szenvednek attól, hogy a lányoknak lassan már szinte képtelenség megfelelni. de most őszintén, mit akarnak ezek a mai lányok? Ők se tökéletesek, akkor milyen alapon várják el a másiktól?
2011. nov. 7. 23:09
1 2 3 4 5
 21/48 napietus ***** válasza:
nem felejtettem el, én pont 23 évesen jöttem össze az akkor 38 éves férjemmel :D fordítva valóban ritka, meg nem is egészen normális, pl. nekem sem kéne nálam fiatalabb pasi. nem vagyok óvónéni :)
2011. nov. 8. 00:00
 22/48 napietus ***** válasza:
tudom, de mit csináljak vele :D? sztem ő már nem fog leszokni, én nem is erőltetem.
2011. nov. 8. 00:01
 23/48 A kérdező kommentje:

Nem véletlenül írtam éppen ennyit.:)

Amúgy sajnálom, hogy csak most volt időm kiírni a kérdést, jobb lett volna hamarabb. Majd legfeljebb kiemelem később.

2011. nov. 8. 00:03
 24/48 napietus ***** válasza:
ja, ilyenkor már kevesen vagyunk ébren. tleg, erre nem tudnál válaszolni? megőrülök már komolyan: http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__adozas-kon..
2011. nov. 8. 00:07
 25/48 A kérdező kommentje:

Sajnos nem. Egyszerű alkalmazott vagyok, nem vállalkozó.

Kérdezz meg egy szakértőt! Tudom, hogy nincs ingyen, de megbízhatóbb, mint egy GyK-s fórum.

2011. nov. 8. 00:13
 26/48 napietus ***** válasza:
könyvelő vagyok én is :D csak ilyen esettel még nem találkoztam, és abban a kategóriában van pár kolléga.
2011. nov. 8. 00:16
 27/48 anonim ***** válasza:
Most ezen jót röhögtem. De viccet félretéve, a férfiak se különbek, csak a nők "falkában támadnak"
2011. nov. 8. 01:23
 28/48 anonim ***** válasza:
58%

„azon kívül nem kezdtek el 16 éves kisfiúk felnőttesdit játszani, így ebben az érzékeny korban nem érte őket kudarc”

A csajoknak sem kéne 13 évesen az érett nőt játszani és akkor sem lenne baj. Persze mindjárt jön az ezerszer bedobott lányok előbb érnek közhely. És mivel ők semmit sem tesznek egy kapcsolatért, nem is érzi őket annyi kár.

„a lányokat is éri kudarc, ha pl. észre sem veszik őket a fiúk, vagy nem is szól hozzájuk, aki tetszik nekik. csak az kevésbé látványos.”

Jaj szegény lányok. Nem veszik észre őket. Ha elvárják, hogy a férfi kezdeményezzen, de ők szó szerint nem csinálnak semmit, nem küldözgetik az „egyértelmű” jeleiket, akkor mégis miért szóljon hozzá az ember. Még mindig nem vagyok gondolatolvasó. A csajok esetében pedig mindig van egy-két szerencsétlen, aki meg akarja dugni őket. Ha pedig nem, akkor az illető dagadt vagy csúnya. Fordítva viszont nem így van.

Amióta az ember lemászott a fáról, a férfi volt a góré, a nőnek pedig kuss volt a neve. Ez a módszer több ezer évig tökéletesen működött, egészen a XX. Századig, amikor is feltámadt a híres női öntudat, ami többet ártott, mint használt.

2011. nov. 8. 01:34
 29/48 napietus ***** válasza:

"Amióta az ember lemászott a fáról, a férfi volt a góré, a nőnek pedig kuss volt a neve." sok estben ja, de a párválasztás esetében pont nincs igazad. mindig is a férfi hódította meg a nőt, nem pedig fordítva. sőt, ha megnézed, az állatoknál is így van: én legalábbis nem láttam még a bikáért verekedő szarvasteheneket :D

szóval ez a rend, fogadd el. egyébként hazánkban a Prgamatica Sanctio óta még hatalmi szinten sem feltétlenül férfi a góré, azt pedig nagyon nem a huszadik században írták. gondolkodik, ír. ebben a sorrendben :D

2011. nov. 8. 09:14
 30/48 Szőkevagyok,nemhülye ***** válasza:
62%

És a fiúk mért csinálnak lelki beteget a sok lányból?

Felszedik őket, meghúzzák aztán otthagyják.

2011. nov. 8. 09:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!