Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért csinálnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért csinálnak lelki beteget sok fiúból?

Figyelt kérdés
A mai fiúk közül nagyon sokan szenvednek attól, hogy a lányoknak lassan már szinte képtelenség megfelelni. de most őszintén, mit akarnak ezek a mai lányok? Ők se tökéletesek, akkor milyen alapon várják el a másiktól?
2011. nov. 7. 23:09
1 2 3 4 5
 31/48 kovpet ***** válasza:

Etus (23:40): El kell, hogy keserítselek :)

Fiatalon én is nyámnyila béna voltam (és még nagyon sokan velem együtt). Sokkal később jöttem rá, hogy ez döntés kérdése, nincs eleve elrendelve.

Egyébként még most is az vagyok időnként, de dolgozom rajta :)

2011. nov. 8. 10:20
 32/48 napietus ***** válasza:
akkor meséld már el nekik, hogyan csináltad, mert úgy sajnálják magukat, hogy nagyon.
2011. nov. 8. 10:29
 33/48 kovpet ***** válasza:
Úgy csináltam, hogy eltelt vagy 10-15 év és felnőttem :)
2011. nov. 8. 10:57
 34/48 anonim ***** válasza:

Napietus: "...szóval ne legyetek már ilyen életképtelenek..."

Ezt könnyen mondja olyan aki nem az.

2011. nov. 8. 11:06
 35/48 kovpet ***** válasza:
Én is sokat gondolkodtam, h mi okosat lehetne javasolni, de nem jutottam semmire. Ez vagy jön magától vagy sem. Ha nem, akkor idővel talán fog. Vagy nem. :)
2011. nov. 8. 11:26
 36/48 anonim ***** válasza:
70%

„mindig is a férfi hódította meg a nőt, nem pedig fordítva. sőt, ha megnézed, az állatoknál is így van: én legalábbis nem láttam még a bikáért verekedő szarvasteheneket :D”

Én azért különben érzem magam az állatoknál, ha te nem az a te dolgod.

”szóval ez a rend, fogadd el. egyébként hazánkban a Prgamatica Sanctio óta még hatalmi szinten sem feltétlenül férfi a góré, azt pedig nagyon nem a huszadik században írták. gondolkodik, ír. ebben a sorrendben :D”

Ó megint a híres női öntudat. A Pragmatica Sanctio egy nagyon szép gondolat, azonban egy vicc. Mária Terézia ugyan hosszú évekig volt hatalmon, de társuralkodóként előbb a férje, majd a fia mellett. Ennyit a női uralkodókról. Ha valahol egy nő birtokolja a hatalmat az is inkább csak szimbolikus, mint sem valós. Elég csak II. Erzsébet királynőre gondolni, aki a brit parlament alsó házának épületébe szó szerint be sem teheti a lábát, nemhogy megmondja, hogy merre hány méter.

Szerencsére hányattatott sorsú hazánk történelme során, egy kezünkön meg tudnánk számolni a női uralkodókat és még maradna is szabad ujjunk.

És nem fogadom el. Ez nem rend, hanem egy eltorzult baromság. Egy jól működő rendszert sikerült néhány évtized alatt totálisan szétbarmolni. Ha a nők megmaradnának az eredeti szerepüknél, akkor talán kevesebb problémás kölyök és idegbeteg felnőtt lenne. De ugye az előnyök azok ellenek.

Tudom, megint nem leszek túl népszerű. Majd kapom a piros kezet és a fenyegető e-maileket, de magasról leszarom. Ha sikerült néhány önérzetes feminista p.csa vérnyomását felvinnem 200 fölé, már nem keltem fel ma hiába.

2011. nov. 8. 14:29
 37/48 napietus ***** válasza:
én utálom a feministákat, de az ilyen ostoba szövegeket is. akkor tudod mit, ne fogadd el. nekem aztán a 9 is páros, csak akkor nem kell ríni, miért nincs nőtök.
2011. nov. 8. 15:10
 38/48 napietus ***** válasza:
amúgy nagyon régen meg nem a lányt kellett meghódítani, hanem a szüleinek bebizonyítani, hogy alkalmas és méltó vagy vejüknek. egy pöttyet nehezebb feladat volt, nem :D?
2011. nov. 8. 15:11
 39/48 kovpet ***** válasza:
Nem biztos. A szülők reálisabban ítélnek...
2011. nov. 8. 15:30
 40/48 anonim ***** válasza:
100%

nyilván most rossz passzban vagy azért tetted fel a kérdést.

de ha ezt hideg fejjel egy férfi elolvassa akkor kiröhög! bár én is tehettem volna fel a kérdést, de legalább tudom hogy hülyeség! azt lehet lelki beteggé tenni aki gyenge és hagyja magát! tény hogy sok undorító nő van, de az is marha aki velük foglalkozik... akinek van esze megválogatja kivel áll szóba!

ne a lányoknak akarj megfelelni, ne fuss utánuk mert hidd el gyorsabbak! egy jól karbantartott 40-éves férfi még férfi, simán lehet 25 éves barátnője. fordítva már nem így van... fel a fejjel!!!!!!

de jó is lenne ha a szülőket kellene meggyőzni :D a lány majd beleszokik...

2011. nov. 8. 20:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!