Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért csinálnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért csinálnak lelki beteget sok fiúból?

Figyelt kérdés
A mai fiúk közül nagyon sokan szenvednek attól, hogy a lányoknak lassan már szinte képtelenség megfelelni. de most őszintén, mit akarnak ezek a mai lányok? Ők se tökéletesek, akkor milyen alapon várják el a másiktól?
2011. nov. 7. 23:09
1 2 3 4 5
 11/48 kovpet ***** válasza:

Bizony-bizony :)

Ha szabad lennék, most már nagyon arathatnék én is ;)

2011. nov. 7. 23:33
 12/48 napietus ***** válasza:
38%

én Churchillel értek egyet: "csak annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítottam" :D

amúgy nem a legjobbak válnak el meg maradnak egyedül, erre ne várjatok...plusz egy elvált nővel nagy eséllyel mindjárt kaptok 1-2 gyereket is, meg múltból cipelt problémák garmadáját (rendezetlen vagyoni helyzet stb.)

2011. nov. 7. 23:33
 13/48 napietus ***** válasza:
0%
kovpet, de jó, hogy itt vagy...nyugtass meg, hogy a "mi időnkben" nem voltak a fiúk ilyen nyámnyilák? vagy csak én nem vettem észre, hogy azok? UGYE NEM :D?
2011. nov. 7. 23:40
 14/48 A kérdező kommentje:

Etus, nem gondolod, hogy néha nem ártana magadba nézned?

te nyámnyilának tartod a mai fiúkat, de miért is? A mai lányok milyenek? A nagy részükben semmilyen nőiesség nincs.

Nem is lehet nekik udvarolni, harcolni értük, mert vagy kell neki egyből a férfi vagy nem. De ezt persze a legmegalázóbb stílusban közlik a másikkal.

Amúgy még valami: A múltkor volt az "Európa leggazdagabb emberei " sorozat egyik része. ebben az egyik milliárdos fickót mutatták, ahogyan sorba állt a reptéren a pénztárnál, holott magángéppel is repülhetett volna. Amikor megkérdezték, azt válaszolta, hogy többek közt ez segít neki embernek maradni, bármilyen magasra is kerüljön.

Úgyhogy neked se ártana időnként kiszállni az X5-ösből és megnézni a "halandó embereket!"

2011. nov. 7. 23:44
 15/48 napietus ***** válasza:
kis faluban élek, kétlem, hogy nem vagyok az emberek között...amúgy én ismerek egy csomó fiatal lányt, akik nem ilyen bunkók, mint amit te leírtál. vannak ilyenek is persze (múltkor tök ledöbbentem, éjjel jöttem hazafelé és megálltam itt a helyi kocsmánál cigiért, és láttam hogy egy kb. 19 éves lány nyerőgépen játszik, hangosan káromkodik és szemmel láthatóan nem szomjas) de az ilyeneknek tleg nem érdemes udvarolni, és nem is kell!)
2011. nov. 7. 23:48
 16/48 anonim ***** válasza:

23:33

"amúgy nem a legjobbak válnak el meg maradnak egyedül, erre ne várjatok...plusz egy elvált nővel nagy eséllyel mindjárt kaptok 1-2 gyereket is, meg múltból cipelt problémák garmadáját (rendezetlen vagyoni helyzet stb.)"

Szóval kedves kérdező ez a különbség a 30 éves egyedülálló férfiak és 30 éves egyedülálló nők problémája között!

A férfiaknak a fenti problémákkal nem kell szembenézni, a nőknek viszont igen.

Mi kedvünkre válogathatunk a 20-25 éves korosztályban és ott is a legszebbek, legértelmesebbek közül válogathatunk, mert sokkal érettebbek, tapasztaltabbak vagyunk, és jobb egzisztenciával rendelkezünk mint a jóval fiatalabb versenytársak.

2011. nov. 7. 23:53
 17/48 A kérdező kommentje:
Ne cigizz, árt a szépségednek!
2011. nov. 7. 23:54
 18/48 napietus ***** válasza:
nem én dohányzom, a férjem :) mivel gyereket szeretnénk, leszoktam a cigiről kb. 4 hónapja. addig sem bagóztam sokat, csak koca-bagós voltam. szóval nem volt nehéz leszokni.
2011. nov. 7. 23:55
 19/48 A kérdező kommentje:

Ja igen, Etus! Egy 38 éves férfinak simán lehet egy 23 éves, szép barátnője, míg fordítva ez már kevésbé jellemző!

Ezt elfelejtetted!

2011. nov. 7. 23:58
 20/48 A kérdező kommentje:
Neki se kéne, árt a spermáknak.
2011. nov. 7. 23:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!