Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért csinálnak lelki beteget sok fiúból?
Bizony-bizony :)
Ha szabad lennék, most már nagyon arathatnék én is ;)
én Churchillel értek egyet: "csak annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítottam" :D
amúgy nem a legjobbak válnak el meg maradnak egyedül, erre ne várjatok...plusz egy elvált nővel nagy eséllyel mindjárt kaptok 1-2 gyereket is, meg múltból cipelt problémák garmadáját (rendezetlen vagyoni helyzet stb.)
Etus, nem gondolod, hogy néha nem ártana magadba nézned?
te nyámnyilának tartod a mai fiúkat, de miért is? A mai lányok milyenek? A nagy részükben semmilyen nőiesség nincs.
Nem is lehet nekik udvarolni, harcolni értük, mert vagy kell neki egyből a férfi vagy nem. De ezt persze a legmegalázóbb stílusban közlik a másikkal.
Amúgy még valami: A múltkor volt az "Európa leggazdagabb emberei " sorozat egyik része. ebben az egyik milliárdos fickót mutatták, ahogyan sorba állt a reptéren a pénztárnál, holott magángéppel is repülhetett volna. Amikor megkérdezték, azt válaszolta, hogy többek közt ez segít neki embernek maradni, bármilyen magasra is kerüljön.
Úgyhogy neked se ártana időnként kiszállni az X5-ösből és megnézni a "halandó embereket!"
23:33
"amúgy nem a legjobbak válnak el meg maradnak egyedül, erre ne várjatok...plusz egy elvált nővel nagy eséllyel mindjárt kaptok 1-2 gyereket is, meg múltból cipelt problémák garmadáját (rendezetlen vagyoni helyzet stb.)"
Szóval kedves kérdező ez a különbség a 30 éves egyedülálló férfiak és 30 éves egyedülálló nők problémája között!
A férfiaknak a fenti problémákkal nem kell szembenézni, a nőknek viszont igen.
Mi kedvünkre válogathatunk a 20-25 éves korosztályban és ott is a legszebbek, legértelmesebbek közül válogathatunk, mert sokkal érettebbek, tapasztaltabbak vagyunk, és jobb egzisztenciával rendelkezünk mint a jóval fiatalabb versenytársak.
Ja igen, Etus! Egy 38 éves férfinak simán lehet egy 23 éves, szép barátnője, míg fordítva ez már kevésbé jellemző!
Ezt elfelejtetted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!