Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a mai 13-15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a mai 13-15 éves lányok? Csak én gondolkodom így?

Figyelt kérdés

Na szóval a lényeg, hogy elég sok ilyen korosztálybeli lány "kinézi" a társaságból az olyanokat, akiknek még nem volt barátjuk, nem csókolóztak, és még szüzek. Nem értem, miért, miért gondolkozik így a többség, miért érzi ezeket a dolgokat olyannak, amin át kell esni, lehetőleg minél hamarabb, akármelyik szembejövő fiúval. Vannak, akiknek nem is tetszik egy fiú, abszolút átlagosnak tartják, kívül-belül, mégis, ha úgy hozná a sors, csókolóznának, vagy akár ágyba is bújnának vele. Én (úgy gondolom legalábbis) elég jól átlátom ezt az egészet, hogy nem így kéne viselkedniük, és úgy gondolom, hogy inkább várok egy tényleg hozzám illő fiúra 18-19 éves koromig, mint hogy belekeveredjek egy olyan kapcsolatba, ahol a fenti dolgokon "túl is vagyok", de nem szerelemből, mert nem is igazán az esetem a fiú...Vélemények erről? (Nem csak ilyen korú emberek véleményét várom!)

Amúgy 14 éves lány vagyok.

2009. nov. 15. 20:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nemtudom miért ilyen a többség de én a "kisebbséghez" tartozom szintúgy 14 éves lány
2009. nov. 15. 20:03
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Azok a lányok akik ezt művelik valamennyira tisztátalannak érzik magukat és ezzel próbálják megmutatni, hogy nem ők hanem a szűz lányok lógnak ki a sorból és ők követik az "előírásokat".
2009. nov. 15. 20:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is a kisebbséghez tartozom akkor. 13 éves lány vagyok. Van barátom 2 hónapja, de még csak 4x találkoztunk mert sajnos nem egy helyen lakunk.. de vagy mi megyünk 2 hetente oda, vagy ő jön, nekem ott rokonaim vannak ő pedig hozzám jön. És még nem is csókolóztunk meg semmi, csak szájra puszi. Nem akarok elsietni semmit és ő sem. Lefeküdni se nagyon akarok senkivel, 16 éves korom előtt. Ezt egyébként én sem értem hogy miért gondolják ezt hogy jobb túl lenni az ilyeneken még általános suliba..
2009. nov. 15. 20:12
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

Mert a mai 13-15 éves fiúk többsége is az efajta lányokat keresi, és mert egyszerűen nem menő ilyen értelemben normálisnak lenni.

F/26

2009. nov. 15. 20:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is a kisebbséghez tartozom, és engem ez egyáltalán nem zavar. Tőlem ebben az évben már vagy 40szer megkérdezték hogy nekem még sosem volt senkim? Már mikor megkérdezik azt hiszem agybajt kapok! Miért baj az hogy nem jártam már 10 éves korom óta 30 "pasival"??? Szerintem is ráérünk még, mert ezeknek a félnapos "járásoknak" semmi értelme! Bocs akit megbántok, de ez az igazság. 14/L
2009. nov. 15. 20:32
 6/12 anonim ***** válasza:
93%

Mert ez nagyon menőőőőőőő!!!

Hát nem is tudtad???? Úhhh,hogy te mennyire nem követed a divatot!

Ilyet szólt az egyik osztálytársnőm.

XDXDXD Amúgy én is kissebségbe tartozom, én sem csókolóztam még, és nem tervezek még legalább 3 évig ágybabújni senkivel.

Ez van. Nem tudom, miért erre buknak a fiúk.

Ezért járok sokat könyvtárba, mert ott néha lehet értelmes srácokkal találkozni,akik nem tanulásmániások, de nem menőcsávók és ha nem is lesz belőle semmi komolyabb, akkor legalább egy jót dumáltam valakivel.

2009. nov. 15. 20:32
 7/12 anonim ***** válasza:

Ja, 14/L

Előző voltam.

2009. nov. 15. 20:33
 8/12 anonim ***** válasza:
95%

Ez azért van mert nincs egyéniségük, követik a tömeget, félnek a kiközösítéstől. Elég szánalmas dolog csak azért követni valami hülye "dilit" mert az a menő... Az olyan fekete bárányokat mint mondjuk én lenéznek a "menők", de én nem bánom szeretek fekete bárány lenni. Van egyéniségem, nem követek semmi hülye "dilit". Remélem vannak még itt fekete bárányok, mert igazából ők a menők, hogy nemet mernek mondani a tömeg nyomásának és vállalják büszkén, hogy ők igen is személyiségek. Nem kavarnak össze vissza fűvel-fával csak hogy kivívják a többi "birka" tiszteletét. Fekete bárányok ti csináljátok jól!

22/F

2009. nov. 15. 20:49
 9/12 anonim válasza:
0%
ma már korábban érnek a lányok mint 20-25 éve előbb jön meg nekik minden egy kicsit előrébb tolódott...nem szükséges már 13-14 évesen párkapcsolatot létesíteni..mindenki különböző..azért jobb minél előbb átesni az első csókon stb. mert tapasztalatot szerzel...
2009. nov. 15. 20:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát az biztos hogy előrébb van minden.

Nekem 9 évesen jött meg. Jövőhéten leszek 13, de 18nak néznek általában.

Nem csókolóztam még és a szüzességemet sem adom senkinek még egy jó ideig...

2009. nov. 15. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!