Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem fogjátok fel, hogy míg ti ahhoz vonzódtok, aki elérhetetlen, a fiúk nem, hanem fordítva?
Hozzátenném, hogy nagy általánosságban, mert nem akarok általánosítani.
A könnyen elérhetőt pedig a magukat 10 perc alatt odadobó kurv@kra értem, hanem arra, hogyha az elérhetetlent játszátok, akkor a fiú nem fog sokáig küzdeni, hanem feladja és továbblép.
valahonnan kimaradt egy nem... azthiszem
egyébként mi a baj, nem kellettél egy csajnak, és most azt hiszed csak játszotta az elérhetetlent? hihetetlen mikre képes a férfi hiúság :)
én felfogom, mert velem tényleg így van... csak elfogadni nem akarom, nem akarok így érezni
22/L
ja, a míg-et nem láttam, bocsi XD
egyébként van sok fiú, akikre ez szintén igaz... pl. a mostani párom épp azért figyelt fel rám, mert elérhetetlennek tűntem, míg a legtöbb lány odaveti magát elé (na igen, nincs okom panaszra, ami a külcsínyét illeti XD) ... szóval lényeg a lényeg, unta ezeket a lányokat, és azért kezdett el rám vadászni, mert élvezte, hogy harcolok vele :) és nem is megjátszottam, mert eredetileg nem akartam tőle semmit én sem, épp szerelmi bánatom volt és "utálok minden férfit" időszakom, de a kitartása felkeltette az érdeklődésem
Mért, mi vagy te, transzszexuális 3. fél?:D
A férfiakat is vonzzák az elérhetetlen nők. Legalábbis néhányat egészen biztosan, pl. a 2 exbarátomat.
"Mért, mi vagy te, transzszexuális 3. fél?:D"
Nem, én hermafrodita vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!