Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön az, ha egy fiúnak 700ezer forintos megtakarítása van 19 évesen?
Németországba én is egy átlagos srác lennék a gép előtt, de attól, hogy gazdag vagyok, és jó környezetben élek, mondhatni megvan mindenem még nem szálltam el magamtól, mint néhány emberke.
Pl kint él németbe az egyik rokonom, ő 2 éve dolgozik, és már tudott venni magának egy 2002-es M3-as BMW-t, én meg csak egy 325i-t.
Azért látszik, hogy le vagyunk maradva munka, fizetés terén a fejlett nyugati szomszédainkhoz képest.
Nekem 4 évet kell dolgozni ugyanazért a kocsiért, neki megvan 2 év alatt kint.
#33 Tévedés ne essék, én elhiszem amit mond.
Semmi sem elérhetetlen dolog, amit a kérdező írt.
Nyílván ha a szüleik nem lennének, akkor ő sem tartana itt.
Telefon, kocsi..pff, nem ebből áll az élet, és ha valaki ide ezt ki írja felvágásképp, akkor az elég nagy szegénységi bizonyítvány(pont)
fiúk, lányok megtisztelő, hogy érdeklődtök, de kérlek ilyen leveleket ne írjatok, hogy adjak kölcsön 50 ezret, meg 100 ezret, sőt volt olyan aki a kocsimat akarta elkérni...
emberek, most komolyan, ti mire gondoltok ilyenkor?
utolsó: csoportvezető vagyok
Még a szarkazmus se megy neked te gyopár...
Az álmokat kéretik pizsiosztás utánra hagyni.
36
nézz utána a jelentésének, ne minden nekem kelljen a szádba rágni, egy munkáltató sem fogja becsülni, hogy az önállóság teljes hiánya fennáll nálad.
csoportvezetőként, már menesztettelek volna, vagy mehetnél sepregetni az utcát.
Még mindig balfäsz vagy te 19 éves BMW-s csoportvezető te.
Lefogadom egy panelból írsz és dörzsölgeted a zsíros kis tenyeredet, hogy "hohohoo most jól beszopattam mindenkit hahaha".
S
Z
A
R
V
A
G
Y
!
38
a primitívséged határtalan méreteket ölt, roppant igényes hozzászólás, gratulálok.
kicsit vissza kéne venned az arcodból talán, akkor kapnál munkahelyet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!