Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön az, ha egy fiúnak 700ezer forintos megtakarítása van 19 évesen?
"gazdag pasi" kulcsszóként, behalok! :D:D:D
A papagájom többe került és csak 12 vagyok, te kis pcs! Addig számít csak,amíg van, de ha megismerkedsz egy nővel, hívjuk őket pénzfalónak, akkor gyorsan elfogy...
Komolytalan vagy te még az élethez, majd idővel megtanulod hogy ha már nem tartják el a segged akkor az a kevéske kis pénz semmire nem lesz elég..
Az meg a másik, ha pénzel akarsz magadnak lányt fogni, az már réges rég halott ügy!
"Az meg a másik, ha pénzel akarsz magadnak lányt fogni, az már réges rég halott ügy!"
Ezt azért ne vedd komolyan, lehet azzal, sőt azzal lehet igazán! Mit gondolsz, Rooney vagy Özil egy szexisten? Rooney 3 percig bírja, mégis mindig valami csöcsössel jelenik meg...
9-es
de az nem megtakarítás, nekem is van sok cuccom amit ha eladnék nem 700 ezerhez, hanem több millió forinthoz jutnék, szóval félre vagy informálódva.
Amúgy nem valami sok pénz, azt tudom, de msot jön a karácsony, anyu, aputól kapok 100 ezret, előre be lett ígérve, nagyiéktól kapok ruhapénzt, és lesz 13. havi fizetés, meg prémium is, szóval valószínű még idén meglesz az 1 millió tartalék.
Amúgy nem panaszkodom, mert emellett van egy BMW-m is, és Iphone 5s telefonom, meg egy elég jó munkahelyem.
Azért 19 éves létemre nem rossz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!