Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszemre vagy a szívemre hallgassak?
Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 19:20
11/20 A kérdező kommentje:
és lány vagyok:D
2009. nov. 15. 19:39
12/20 anonim válasza:
Bakker xD Jót röhögtem. Bonyolult lenne xD Miről van szó a világbékéről vagy a szomszéd srácról. Mindenhol másra kell hallgatni, de ha sokáig nem írod ki akkor rád küldök egy modit xD
13/20 A kérdező kommentje:
ja, és még akkor annyit,hogy szerelem, és két pasi. a szíve mazt mondja hogy az egyiket, az eszem azt hogy a másikat válasszam. az is megfordult már a fejemben hogy mind a kettőt hagyom... de nem akarom megbántani őket.
2009. nov. 15. 19:41
14/20 anonim válasza:
De még mindig nem tudjuk, hogy milyen a két gyerek. Lehet, hogy az egyik pszichopata, csak nem jöttél rá.
16/20 A kérdező kommentje:
egyik rámenős. nem, mind a kettő rámenős.
A az 1., B a második pasi.
A és énköztem nagy a korkülönbség, de jó vele lenni. harmadik randin már vadul smároltunk, viszont ő már komoly kapcsolatot szeretne, de én még erre nem vagyok készen.beszélt már összeköltözésről is. ő lenne az, akit az eszem súg.
viszont B, aki nem hív vagy 2 hétig, aztán találkozni akar, aztán megint nem hív, jobban hozzámillik korban. ha beszélünk, egész testem remeg.csomószor rá gondolok.
2009. nov. 15. 19:55
18/20 anonim válasza:
Ha 18 felett vagy A és költözzetek is össze. Ha 18 alatt, akkor is A csak ne költözzetek össze. Ha 16 vagy, vagy az alatt, akkor B, mert ebben a korban még nincs igazi kapcsolat.
19/20 A kérdező kommentje:
16 alatt
2009. nov. 15. 20:01
20/20 anonim válasza:
mindenféleképpen B.
vagy az A-nak megmondod, h még nem állsz készen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!