Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja egy csomó pasi ezt?
Sok pasi hangoztatja, hogy nekünk lányoknak csak pénz kell, meg a nagy izmokért döglünk. Szerintem például a gyúrós pasik undorítóak, az anyagi helyzetet meg még barátok közt is bunkóság kielemezni, de nem is érdekel.
Tudom, hogy vannak olyan pics@k, akik gazdag vagy izmos pasival akarnak mutatkozni, de az nem a párkapcsolatról szól és nem is hosszú életű! De emiatt a jelenség miatt minden lányt vagy nőt elítéltek!
Miért?!
Hiszem, hogy meg fogod találni:)
Azt elismerem, hogy időnként azért jólesik, ha a fiú meghív mondjuk egy italra (persze velem iszik) vagy ad egy szál virágot (amiről tudom, hogy nem olcsó:S)
de egy rendes kapcsolatban én is meghívom a fiút:) vagy számon tartom és ha összegyűlik annyi, akkor mondjuk én fizetem az ő részét is, ha elmegyünk gyrosozni.. vagyis végeredményben egálban maradunk.. talán az első randikat nem szoktam visszafizetni, de igazából jobban szeretem ha parkba vagy valami zöldbe visznek, az meg ingyen van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!