Vannak olyan lányok akik a külsejük miatt szüzek még? Csomó ilyen pasi van, érdekel hogy lányoknál mi a helyzet.21/F
Kedves utolsó!
Vallási okokból?
Vagy csak nem volt még meg a megfelelő személy?
Nem vallási okokból, hanem az utóbbi:)
.. még csak nem is csinálok olyan nagy ügyet a dologból, egyszerűen sosem voltam még szerelmes.
Pedig nagyon könnyen barátkozom, sok fiú is körbe vesz(sőt mindig is), de tizenévesen egyszerűen még nem érdekelt a dolog, (későn érő típus vagyok), most meg úgy érzem le vagyok maradva és emiatt vannak komplexusaim:S
Én szűz vagyok, de nem a külsőm miatt, csak eddig még nem volt senki akiben eléggé megbíztam volna.
De szerintem ha egy lány elakarja veszíteni, akkor nézzen ki bárhogy, találni fog valakit. Sok nem annyira szép(enyhén fogalmazva) osztálytársam már nem szűz, sok szép meg igen. 16l
Jelen. :)
Más oka nem nagyon lehet, hogy még soha senki sem akart megismerni a másik nemből az eddigi huszoniksz évem alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!