Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy újabb pasi kérdés. Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy újabb pasi kérdés. Most mi is a helyzet?

Figyelt kérdés

Van egy fiú már 3 éve ismerem, de csak az elmúlt egy évben lettünk igazán jóba.Közös lett a társaságunk, többször mentünk együtt bulizni.Ha kettesben vagyunk akkor nem beszélünk sokat,de a csend egyáltalán nem kínos inkább békés.A baj az, hogy nem tudom biztosan mit is kellene tennem... :/ Ha ittas akkor sokkal határozottabb, de mindig jön valami haverja vagy engem rángatnak el... Na meg kicsit tartok tőle,hogy csak az alkohol teszi(a bátorságát na meg a vonzalmát olyankor)Valamint biztos forrásból tudom ,hogy tudja hogy nekem tetszik még sem tesz semmit. Tudom most le kellene tojnom de csak pár hétig megy aztán minden kezdődik előröl...:/ Mi legyen

Ui.:Ugye nem gáz osztálytárssal járni...? már mint nekem az én osztályomban vannak párocskák és nekik is megy, de mások még is azt mondják osztálytárssal soha ....

2011. jún. 18. 00:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Ui.: Szerintem nem gáz az ha osztálytárssal jársz, az én osztályomban is volt egy pár, igaz csak 12. közepe felé, de ebből semmi probléma sem volt :)
2011. jún. 18. 01:26
 2/3 A kérdező kommentje:
az mellékes erre csak kiváncsi voltam a fenti dolog az jobban érdekel... :/
2011. jún. 18. 01:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha jol elvagytok, szerintem ne engedd el! Valoszinuleg csak zarkozott tipus, biztatasra van szuksege. A vonzalom valaki irant vagy megvan, vagy nincs. Csak az alkoholtol biztos nem lesz...
2011. jún. 18. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!