Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy újabb pasi kérdés. Most mi is a helyzet?
Van egy fiú már 3 éve ismerem, de csak az elmúlt egy évben lettünk igazán jóba.Közös lett a társaságunk, többször mentünk együtt bulizni.Ha kettesben vagyunk akkor nem beszélünk sokat,de a csend egyáltalán nem kínos inkább békés.A baj az, hogy nem tudom biztosan mit is kellene tennem... :/ Ha ittas akkor sokkal határozottabb, de mindig jön valami haverja vagy engem rángatnak el... Na meg kicsit tartok tőle,hogy csak az alkohol teszi(a bátorságát na meg a vonzalmát olyankor)Valamint biztos forrásból tudom ,hogy tudja hogy nekem tetszik még sem tesz semmit. Tudom most le kellene tojnom de csak pár hétig megy aztán minden kezdődik előröl...:/ Mi legyen
Ui.:Ugye nem gáz osztálytárssal járni...? már mint nekem az én osztályomban vannak párocskák és nekik is megy, de mások még is azt mondják osztálytárssal soha ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!