Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogyha egy csaj sok pasival volt, akkor mindenkinek megvan a velemenye rola?! Es ha egy pasi sok csajjal akkor mi a helyzet oket miert nem itelik el?
Azért tartják annak mert az is:)
Ugye vannak a valódi kurv@k, aztán hozzá hasonlítják őket szerintem jogosan, szal szerintem ez nem kérdés...
Az meg h a pasit miért nem ítélik el az meg azért van legalábbis részemről mert egy pasinak csak le kell tenni valamit az asztalra ha dugni akar,ezzel szemben egy csajnak csak szét kell tennie a lábát...
mellesleg mi nem játszuk meg magunkat, h jaj nekunk idő kell meg érzelmek meg stb.
szerintem ez is egyike a középkorból megmaradt pasibüszkeség által táplált fa*szságoknak... szerintem egy nő is ugyanugy élhet szexuális kapcsolatot a párkapcsolataiban...
amugy elég poénos és abszurd, hogy a pasik "elvárják" hogy a csaj szűz legyen, vagy ne sok tapasztalata legyen, de velünk aztán lefeküdjön irgum burgum.. :) ezen az oldalon is olyanokat olvasok néha h csak nézek h mennyi önző pasi van... ne aggódj... csak a hangoskodók itélkeznek, a normális srácok tudják hogy nem 1679et írunk már....
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!