Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyire ragaszkodik az exével kapcsolatos emlékeihez (fotók, levelek, tárgyak)? Mi az ami még normálisnak számít?
Már kb 1 éve történt, csak olvastam valahol erről épp, és érdekelne, ki hogy áll a kérdéshez.
Kb. fél éve voltunk együtt a párommal, amikor egy mindennapi használatban lévő fiókban kb. 20-30 fotót találtam (közös nyaralásokrók, kirándulásról, ünnepekről, plusz vagy 10 szerelmes levelet, amit még az exe írt amikor együtt voltak. Egy borítékban volt minden. Megjegyzem, nem kutattam, csak be akartam tenni valamit a fiókba. Rákérdeztem, hogy mi ez. Annyi volt a reakció, hogy az emlékei, eddig is ott voltak, most mi bajom van, mert ő azt sosem veszi elő egyébként. De mondjunk én nem értettem,minek kellenek neki bikinis képek az exről. Kérdeztem mit szeretne a képekkel, levelekkel, mondta, hogy semmit, tegyem vissza. Ki akartam dobni őket, ezen kiakadt, mert azok emlékek.
Nekem az a véleményem, ha mindenképpen ragaszkodik az ilyesmihez, akkor gondoskodnia kellett volna arról, hogy ezek ne akadjanak a kezembe. Bedobozolhatta volna pl., és le a pincébe, vagy ilyesmi, és akkor nem bánt meg. Ezzel nem lett volna gond.
Én személy szerint nem őriztem meg soha az ilyesmit, ezért nem értettem.
A képek végül akkor tűntek el, amikor mondtam,hogy akkor beszerzek néhány közös képet én is az exemmel (ismerősöktől, mert nekem nincs), és akkor azt is ott tarthatjuk ugyanabban a fiókban. Ezt már nem találta viccesnek, végül a kukában landolt minden.
Egyébként az exével ő szakított 5 év után, mert kihűlt a kapcsolat. Az ex nagyon sokáig könyörgött, még akkor is, amikor már én is képbe kerültem. Ezért sem értettem a dolgot.
Kíváncsi vagyok ki, hogy van ezzel. Lehet, hogy tényleg csak arról van szó, hogy jobban kötődik az emlékeihez úgy általában? Vagy én vagyok túl drasztikus, amiért én ilyesmit sosem tartok meg? Főként, ha érzelmileg túl vagyok a dolgon. 27N
Kedves utolsó!
Te ennyire unatkozol, vagy szórakozol velem? Ki mondta, hogy a fiók alján volt? Egy közös használatú fiók legtetején volt egy szakadt boríték, amiből kilógott a már említett nyaralós kép. Ha a fiók mélyén lett volna, rendesen elraka, sosem találom meg. Nem kutatok a privát dolgai közt. A borítékba meg végképp nem néztem volna bele.
Csak egyre válaszolj: ügye téged egy ilyen szitu nem zavarna? Te szó nélkül hagynád?
Tudod mit tettem volna? Megnézem a borítékot, hogy mi van benne, majd megkérdezem, hogy nem akarja-e máshova rakni, pl. a többi emlékhez. Ha azt mondja, hogy jól van az ott, nem szokta nézegetni, akkor fogom és visszateszem a fiókba..a mélyére..
Nem unatkozok, nem szórakozok, ez a véleményem.
Kívánod, hogy ilyen helyzetbe kerüljek? Kedves. Voltam már hasonló helyzetben és meg tudtuk beszélni a párommal. Mint mondtam, nem zavar. Mondom jobbat.. a párom néha összeül kávézni két exével, kb. félévente egyszer. Egy másikkal meg heti szinten összefutunk(nem csípem a lányt), de nem különösebben érdekel, ha beszélget vele, csak nekem ne kelljen.
Nézd, nem vagyunk egyformák, engem nem zavarna különösebben, de az én párom olyan, mint te, mindent kidob, hátrahagy. Mikor szakítottak csak a ruháit és a könyveit hozta el, semmi mást, pedig ő rendezte be az egész lakást, amiben laktak. Ő ilyen. Én nem. És az a jó, hogy ő képes elfogadni, hogy más máshogy gondolkodik.
Egyébként kíváncsiságból megnéztem az exem fotóit facebookon, és ő se vette le a közös képeinket, ugyan olyat nem találtam amin konkrétan csak ketten lennénk, szóval ha tett is fel olyat anno, azt leszedte, de azokat amin egyedül vagyok, vagy többen- akár összeölelkezve is, azokat fenn hagyta. Mondjuk nagyon nem is voltak közös fotóink, amin csak kettesben voltunk, mert mindig ő fényképezett. De nem szedte le azokat a képeket sem, amiken az én családommal bulizunk. Talán ott volt egy összebújós kép, azt leszedte, ha egyáltalán feltette- sajnos ennyi év távlatából erre már igazán nem emlékszem, de nem is lényeges szerintem...
Szerintem te értesz félre minket, engem mindenképp. Te megkérdezted nekem mi a véleményem erről a dologról úgy általában. Én meg leírtam. Nem is vonatkoztattam rád a dolgokat.
Azt hogy miért nem lehet olyan helyen tartani? Hát nézd, van pár olyan kérdés is hogy a párom miért dugdossa az exe képeit... na! Mindenkinek nem lehet jó, így legalább egyenes.
De hogy akkor konkrétan reagáljak a szitura: rá kellett volna tenned egy újságot, vagy könyvet a borítékra és csókolom. Szem előtt sincs, és cirkusz sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!