Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose lesz barátnőm? (többi lent)
Figyelt kérdés
nem volt még baràtnőm...
miért.mert kizàró ok nàlam,ha egy làny dohànyzik,alkoholt iszik.
egy olyan lànyt se ismerek aki ezt a két dolog valamelyikét megtagadnà az életéből.
Külsöleg meg csak àtlag kinézet igényem van:szép nőies arc,nem elhanyagolt test.
Mit csinàljak,Hol keresek,Tàrskeresőn probàltam nem vàllt be.
18 vagyok.
Az lenne a csoda ha itt írna ràm egy ilyen làny,akivel legalàbb csak beszélgetni tudjak.Az isteni àlldàs pedig az lenne ha ismerkedne is velem meg közel is laknànk egymàshoz...
Szóval bàrmi tanàcsot,ötletet,bíztatàst elfogadnék.
(helyesíràsomat nézétek el,telon egy szenvedés volt bepötyögni)
2013. okt. 27. 18:18
31/33 anonim válasza:
Ismerek egész csomó nőt aki nem cigizik, nem iszik, és nem is lövi magát. Úgyhogy Noydra sületlen fäszságain csak jót nevettem, és toltam rá egy piros kezet. Hogy ez hogy nem unja a baromságait...
32/33 A kérdező kommentje:
de jó neked:D
2013. okt. 30. 11:57
33/33 anonim válasza:
Sok olyan lány van aki nem iszik és nem cigizik.(pl énse, bnőmse meg még sokan.) Szerintem csak nemlátod a fátol az erdőt :D Tudod aki keres az talál is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!