Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose lesz barátnőm? (többi lent)
nem volt még baràtnőm...
miért.mert kizàró ok nàlam,ha egy làny dohànyzik,alkoholt iszik.
egy olyan lànyt se ismerek aki ezt a két dolog valamelyikét megtagadnà az életéből.
Külsöleg meg csak àtlag kinézet igényem van:szép nőies arc,nem elhanyagolt test.
Mit csinàljak,Hol keresek,Tàrskeresőn probàltam nem vàllt be.
18 vagyok.
Az lenne a csoda ha itt írna ràm egy ilyen làny,akivel legalàbb csak beszélgetni tudjak.Az isteni àlldàs pedig az lenne ha ismerkedne is velem meg közel is laknànk egymàshoz...
Szóval bàrmi tanàcsot,ötletet,bíztatàst elfogadnék.
(helyesíràsomat nézétek el,telon egy szenvedés volt bepötyögni)
Eddigi értelmes vàlaszokat köszönöm.
Mèg az is fura szàmomra h azt mondjàk h belém vertèk h ne igyak cigizek.Én ön akaratomból döntöttem így.Ki veri korosztâlyom fejébe h inni cigizni "kell"?
Belehal vki ha nem probàlja ki vagy mi?
11#nekem csak ez jön be.
12#otthon ülőseket h keresek?
Otthonülősöket pont ezért nem fogsz találni, mert nem mozdulnak ki.
Ezekkel a feltételekkel ne nagyon akarj csajozni :)
én sem bírom a cigit, de nem vetem meg azokat, akik cigiznek... vannak barátaim, akik sajnos ilyenek, de ha én nem vagyok ott, nem zavar, előttem meg nem gyújtanak rá
az alkohollal máshogy állok, nem szoktam gyakran inni, nem is vagyok az a típus akit hétvégénként úgy kell összekaparni valamelyik sarokból, egészséges életet élek, sportolok, tehát nem is nagyon ihatok, de 2-3 havonta egy bulitól (normális keretek között) szerintem semmi bajom nem lesz...
ha a Te döntésed, hogy ez a 2 dolog ki van zárva, akkor ne vesd meg azokat, akiknek nem épp ilyen a felfogása... mások meg nem így döntöttek, ez van
de ez nem zárja ki, hogy barátnőd legyen, nem értem, mi a gondod...
16/L
#14 Pl. ismerősökön keresztül. Visszafogott embereknek általában vannak visszafogott barátai. Egyébként meg az, amit #19 mondott. Esetleg még hozzátenném az egyéb kultúrprogramokat is: nagyobb múzeumi rendezvények, zenés estek, előadások, könyvbemutatók stb.
#12 Nem feltétlenül. Lehet pia és cigi nélkül is pörögni. Nekem semmi gondom nincs azzal, hogy narancslevet rendeljek míg a többiek alkoholt isznak.
Kérdező, te meg lazíts már egy kicsit. A néha megiszik egy-egy pohár valamit és a sakál részegre issza magát között van némi különbség. Attól még nem lesz részeg vagy alkoholista az ember lánya, hogy újévkor nem kölyökpezsgővel koccint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!