Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem sose lesz barátnőm? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem sose lesz barátnőm? Mi a baj velem? Nyifnyaff

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok.A környezetemben már kb minden fiúnak volt/van barátnője,csak nekem nem jött össze.Szerintetek mi a baj velem?

Külsőre nem vagyok se jóképű,se ronda,csak átlagos.Magas vagy,elég jó testem van.Ápolt vagyok,normálisan öltözöm.

Belsőre is normálisnak tartanám magam,kicsit csendes vagyok,de van némi humorom is,udvarias vagyok,kedves.

Tudom,hogy nem vagyok valami nagy szám,de látom hogy nálam kövérebb/butább/bunkóbb/elhanyagoltabb fiúknak is van barátnőjük.Nekem miért nem jön össze? Próbálkoztam,de visszadobtak mindig..

Normális lányokat szeretem,nem a khmm...lengébb erkölcsű/plázacica kinézetűeket.

17/F

2013. jún. 13. 21:54
1 2
 1/13 Zakathol ***** válasza:
100%
A nyifnyaff. Na az a baj.
2013. jún. 13. 21:55
 2/13 anonim ***** válasza:
Nyifnyaff?????????????
2013. jún. 13. 21:55
 3/13 A kérdező kommentje:
Csak előre is a kérdés nyafogós stílusára akartam utalni.
2013. jún. 13. 21:56
 4/13 anonim ***** válasza:
Semmi. Mai világban már az nem normális ha 12 évesen nincs barátod vagy barátnőd. 14 évesen még nem vesztedet el a szüzességedet.
2013. jún. 13. 21:57
 5/13 anonim ***** válasza:
17 évesen nem volt még nőd, azta :D a leírásod alapján jó srác lehetsz, szóval kapd össze magad aztán majd lesz :D
2013. jún. 13. 21:58
 6/13 A kérdező kommentje:

Összekaptam már maga egypárszor,de sose lett.

Önbizalmam valahol a nulla legalján mozog.

2013. jún. 13. 22:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Na fiam EZ a baj. A nők a magabiztos (nem öntelt és/vagy bunkó!!) pasikat szeretik :D
2013. jún. 13. 22:03
 8/13 A kérdező kommentje:

Tudom,de mégis mire építsek önbizalmat ezek után?

Ördögi kör:D

2013. jún. 13. 22:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Hol szoktál ismerkedni? Ha valami szórakozóhelyen/bárban, akkor javaslom hogy 1-2 pohárka valamit igyál meg mielőtt odamész egy csajhoz. Nagyon vigyázz, hogy ne legyél részeg, de egy pici alkohol ad egy kicsi bátorságot. :D csak tényleg ésszel, mert áteshetsz a ló másik oldalára :D
2013. jún. 13. 22:10
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Ha kétszer olyan sikeres akarsz lenni akkor duplázd meg a kudarcaid számát, ha tízszer akkor tízszerezd meg!

Mellesleg: Ha annyi fáradságot sem veszel hogy megismerj egy általad plázacicának és lengébb erkölcsűnek titulált lányt akkor te nem tiszteled a női nemet így semmilyen nőt sem érdemelsz!

A buta sztereotípiák alapján írsz le egy csomó csajt, akik közt nemegy van akiért összetehetnéd a két kezedet te kis nyomi!

30F

2013. jún. 13. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!