Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem sose lesz barátnőm? Mi a baj velem? Nyifnyaff
17 éves fiú vagyok.A környezetemben már kb minden fiúnak volt/van barátnője,csak nekem nem jött össze.Szerintetek mi a baj velem?
Külsőre nem vagyok se jóképű,se ronda,csak átlagos.Magas vagy,elég jó testem van.Ápolt vagyok,normálisan öltözöm.
Belsőre is normálisnak tartanám magam,kicsit csendes vagyok,de van némi humorom is,udvarias vagyok,kedves.
Tudom,hogy nem vagyok valami nagy szám,de látom hogy nálam kövérebb/butább/bunkóbb/elhanyagoltabb fiúknak is van barátnőjük.Nekem miért nem jön össze? Próbálkoztam,de visszadobtak mindig..
Normális lányokat szeretem,nem a khmm...lengébb erkölcsű/plázacica kinézetűeket.
17/F
Én is hasonló cipőben járok :/ mint ha saját magamat hallanám, de most nyáron megint megpróbálom és nekifeszülök :D
drukkolok neked is
Kedves 10-es.
Nem értem miért háborodsz fel ennyire,főleg hogy semmi információból már ilyen következtetéseket vonsz le..
Ismerek ilyen lányokat és egyszerúen nem az eseteim.
A legjobb lánybarátom is ilyen "plázacica" stílusú.Nagyon szeretem mint embert,de mint lány,semennyire nem izgat,pont ezért a legjobb lánybarátom..
Másrészt aki 17 éves korában minden hétvégén más buliban fetreng és tucatnyi fiúval lefeküdt már,az nem tudom mennyire értékes ember:)
tegnap 22:26
Hát pont ezaz hogy nem tudod! Egy ember értékét nem az határozza megy hogy kikkel és hogy mennyit szexel! Ha neked ez számít akkor a nő neked értéktárgy aminek az értéke a használtságán múlik. Ez pedig elég sekélyes elképzelés. Fontosabb szempont a hűség, alázatosság, tolerancia, empátia, őszinteség, stb. Ha neked ezt magyarázni kell az már régen rossz!
Párhuzamba állítottad a normális lányokat és a plázacicákat akik így a te olvasatodban már nem lehetnek normálisak. Ha nem tiszteled a női nemet és az önrendelkezésük jogát akkor nem érdemelsz csajt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!