Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose lesz barátnőm? (többi lent)
nem volt még baràtnőm...
miért.mert kizàró ok nàlam,ha egy làny dohànyzik,alkoholt iszik.
egy olyan lànyt se ismerek aki ezt a két dolog valamelyikét megtagadnà az életéből.
Külsöleg meg csak àtlag kinézet igényem van:szép nőies arc,nem elhanyagolt test.
Mit csinàljak,Hol keresek,Tàrskeresőn probàltam nem vàllt be.
18 vagyok.
Az lenne a csoda ha itt írna ràm egy ilyen làny,akivel legalàbb csak beszélgetni tudjak.Az isteni àlldàs pedig az lenne ha ismerkedne is velem meg közel is laknànk egymàshoz...
Szóval bàrmi tanàcsot,ötletet,bíztatàst elfogadnék.
(helyesíràsomat nézétek el,telon egy szenvedés volt bepötyögni)
Attól függ, olyat keresel aki soha egy kortyot sem iszik, mert az úgy macerás...
Én pl nem cigizem, viszont társaságban szívesen sörözgetem, vagy ha buli van alkalmanként iszogatom a barátokkal. (megj. sosem iszom részegre magam, mert tudom hol az egészséges határt) Ez már ivásnak számít?
21#igen egy kortyot se.a macera erre igen finom szó.
22#1000ből esetleg 0.01
Miért vagy ennyire alkohol ellenes? Ez eléggé szélsőséges...
Mármint persze a piásokat én sem szeretem, de szerintem nincs abban semmi rossza ha valaki elkortyol egy finom tokaji bort a párjával, vagy szilveszterkor együtt koccint a haverjaival...:S
Az a gond, hogy az, hogy egy lány milyen ember nem fedhető le két jellemzővel. Lehet találsz egy csajt aki pl bigott keresztény és sosem iszik/cigizik de a személyisége borzalmas...akkor mit csinálsz?
24#nem akarok szélsőséges lenni de egyszerüen nem jön be ez nekem.Pl.:ha egy lànynak nem jönnek be a hàjas,àpolatlan, büdös pasik,akkor nem is fog soha összejönni olyannal nem?
Az bajom az h én igényem ami mégse lenne akkora ügy mégis kizàrja a lànyok99,9%-àt.
Miért kell racionàlisan megvàlaszolni?
Mért nem elég ha tiszteletben tarjuk màsok egyszerű gondolkodàsmódjàt?
Hàtràltat,ebben egyetértek veled...
#22 Igazad van. Ez csak arra lett volna ellenpélda, hogy aki nem iszik és nem dohányzik az otthonülős, illetve, hogy olyan társaságban úgyis rászokik :)
Még egy dolog, ami eszembe jutott: egyetemi szakest. Ha jó a program simán elmennek azok is, akik amúgy diszkóba/koncertekre nem.
28#
az érdekes lehet:)
de én még az éretségin se vagyok túl
Azért ezt a nagy alkohol ellenességet igazán kifejthetnéd. Magyarországon fogy el egy főre vetítve a harmadik legtöbb alkohol a világon. A ruszkikat simán verjük ebben a mezőnyben. Magyarán itt majd mindenki alkoholista.
Téged miért zavar ez ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!