Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose lesz barátnőm? (többi lent)
nem volt még baràtnőm...
miért.mert kizàró ok nàlam,ha egy làny dohànyzik,alkoholt iszik.
egy olyan lànyt se ismerek aki ezt a két dolog valamelyikét megtagadnà az életéből.
Külsöleg meg csak àtlag kinézet igényem van:szép nőies arc,nem elhanyagolt test.
Mit csinàljak,Hol keresek,Tàrskeresőn probàltam nem vàllt be.
18 vagyok.
Az lenne a csoda ha itt írna ràm egy ilyen làny,akivel legalàbb csak beszélgetni tudjak.Az isteni àlldàs pedig az lenne ha ismerkedne is velem meg közel is laknànk egymàshoz...
Szóval bàrmi tanàcsot,ötletet,bíztatàst elfogadnék.
(helyesíràsomat nézétek el,telon egy szenvedés volt bepötyögni)
Ha megismersz egy-kettőt, a végén azt fogod kívánni, bárcsak a dohányzás/alkohol lenne a legnagyobb hibája.
És itt azokra gondolok, akik elvállalnak pl. "ezt-azt" mellékállásban, akár úgy is, hogy közben a barátjuk/családjuk annyit tud róluk, hogy "túlóráznak a munkahelyen"...
Most, hogy én már nem dohányzok, nem igen tudnám tolerálni, ha a barátnőm szájára kellene egy csókot adni, aminek természetesen bagószaga van, amíg két ember cigizik, addig könnyű, viszont ha az egyik kiesik, akkor azért el kell gondolkodni. Vagy mossa ki a száját, mielőtt megcsókol vagy ne szíjja a szart!
Témához kanyarodva, a társkereső sem hülyeség, de számolnod kell a sok viszketőpinájú egyeddel is, szóval még ott is szortírozni kell, hogy megtaláld az igazit (már ha ilyen létezik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!