Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány terhes de én nem akarom a babát akkor mit lehet tenni?
Exbarátnőm terhes.Lehetséges,hogy tőlem.Azt akarja,hogy menjek vissza és neveljük fel.
Én ezt nagyon nem akarom.Egyrészt kiszerettem belőle,másrészt a mostani barátnőm is megtudta és kidobott.
Tudom nekem nincs beleszólásom,de mit lehetne tenni?Én húzom a rövidebbet?
Mindig védekeztünk,az elején gumival.Utána tablettával.Amit szerintem nem szedett be :(
szia
nagyon nem irigyellek :(
az ilyen nőket akik gyerekkel zsarolnak a holdra repíteném...remélem nem tiéd a gyerek...Viszont a barátnődet sem értem,h így lelépett...
Kitartást neked :)
Néha nagyon kitudok akadni a nő társaimon.
22l
Azért kérdező, ne haragudj, de ha két ilyen idióta csajt fogtál ki egymás után, az a te hibád is... mert azért az ember meg szokta nézni, hogy kivel áll össze...
Néha lehet tévedni, de ennyire?
Vársz. Először majd jön, hogy írjatok apasági nyilatkozatot. Ne tedd!
Aztán a következő a bíróság, ahol ő azt fogja állítani, te vagy a gyerek apja. A bíróság apasági vizsgálatot fog elrendelni. Az eredményig rághatod a körmödet. Ha te vagy a hunyó, a bíróságon elmondhatod a mondandódat. Kérdezni, kérni fogják a jövedelem igazolásodat. Aztán döntenek egy bizonyos gyerektartásban és annak fizetési módjában.
Ha idáig eljuttok és érzel valamit a gyereked irányában, kérhetsz láthatásra megállapítást a bíróságtól.Olyan is van, hogy egy férfi nem kíváncsi az így született gyermekére.Ez esetben közlöd a bíróságon, nem kívánsz élni az apai jogaiddal. Persze, a tartásdíjat sajnos fizetned kell.
Rohadjon meg az, de tényleg, aki lepontozott. Mi a szar kivetni valótok van abban, amit leírtam? Esetleg tudtok jobbat? Tessék, szívesen hallgatom, parancsoljatok. Agyatlanok...
#17 voltam.
32 a mostani lánnyal nem lőttem mellé.Nagyon csúnyán átverték és megcsalták,nagyon sokat küzdöttem,hogy bízzon bennem.
Hogy megmutassam én szeretem és nem akarom átverni.Őt választottam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!